Parny vysavac -ano, nie, aky?

Prosim Vas o sprostredkovanie osobnych skusenosti s parnym vysavacom. Mal by sa dat vyuzit ako plnohodnotny vysavac a tiez cistic, je to mozne? Pripadne mi viete poradit konkretny, alebo kriteria podla coho hladat?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to dobra vec, teda ako pre koho. Podla mna para ma vela vyhod, co sa tyka cistenia, je super to, ze nici bakterie, ze alergikom prospieva takato vec, no na druhej strane treba mysliet na to, ze nie kazdy povrch zvladne cistenie parou, aby nahodou sa nejako neposkodil :/
Odpovedať
@violaceus pre mna osobne je to utopia. mame karcher,ale nepouzivam ho,lebo je to babracka cistit a udrziavat po pouziti. Radsej povysavam klasickym,vyhodim vrecko a mam pokoj. Poumyvam mopom. Raz za cas vytiahnem parny,ale velmi dlho sa k tomu odhodlavam. mozno som leniva, prilis pohodlna a inemu vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mate plavajuce podlahy tak urcite neodporucam. Ked tak len prilezitostne pouzitie pary.... Sestra si znicila tym podlahy v dome.
Odpovedať
Profilova fotka
vieš ako moc som ho chcela? Veľmi, no je v skrini akurát tak prachom tam zapadá. Veľmi mi ho kamoška chválila aké je to super a neviem čo tak som jej uverila, manžel mi ho kúpil a párkrát som ho použila a odvtedy len čučí na jednom mieste. Keď si predstavím, že mám upratovať a mám ho vyberať tak ma aj chuť na upratovanie prejde :/
Odpovedať
Co hovorite na obycajny parny cistic, mate, pouzivate? Ste spokojni? Priatelka by ho chcela, laka ju hlavne to, ze netreba pouzivat chemiu, ze zabija bakterie pouzitim pari. Chcela by parny cistic od karcher, konkretne SC4 + vsetky nastavce, v dome mame dlazby, plavajucu podlahu v izbach. Je to dobra vec na udrziavanie, kuchynskej linky, skriniek kuchynskej linky, spotrebice ( mame vsetko nerez, udrziavanie obkladov v kupelni, vodovodnych baterii, wc atd? Su to vyhodene peniaze, ci stoji to zato? Mame v plane zapozicat si parny cistit a odskusat ho pred zakupenim, len ja osobne mam strach ze horuca para skor uskodi ako pomoze, hlavne plavajucim podlaham, dihovanemu nabytku atd...nepotrebujem aby mi to porozlepovalo vsetko a nakoniec to skonci v sope, predsa je to investicia okolo 250€, bolo by mi luto ich vyhodit, nakolko neverim ze parny cistic je vhodny na vsetko ako uvadzaju reklami, plastove okna, laminat, drevotrieskove skrinky atd...viem si to predstavit max na "umyvanie" dlazby a mozno baterii a wc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?