O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nizka teplota spalin v peletovom kotly - čo s tým?
Mame na chalupe kotol Biopack 24 a casto ukazuje poruchu Nizka teplota spalin. Viete niekto poradit…
kbenuskova
Pred 7 rokmi
1
Poradìte dobrý vysàvač?
Hladàm klasický vreckový vysàvač na bežné vysávanie kobercov a plávajúcej podlahy.
cielo33
Pred 7 rokmi
26
Rohova krbova vlozka co najmensich rozmerov.
Zdravim ludia. Poznate prosim vyrobcu, ktory robi teplovzdusne rohove krbove vlozky co najmensich…
brano_seman
Pred 7 rokmi
9
Kolaudácia - je potrebné porealizačné zameranie stavby?
Dobry den Viete my poradit,,, Na vydanie kolaudacneho rozhodnutia je potrebne porealizacne zameran…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Umyvadlo
Viete niekto kde sa zohnat taketo umyvadlo? Ďakujeme
flu5ky
Pred 7 rokmi
2
Oprava omietky pod obkladom
Ma niekto skusenost s pouzitim slahaneho tmelu na opravu omietky pred lepenim obkladu? Podklad …
x3m
Pred 6 rokmi
6
Šikovný stolár na výrobu nie len kuchyni - Trnava a okolia ?
Ahojte viete poradit sikovneho stolara z okolic trnavy alebo priamo z TT ? Chceme riesit dve kuchy…
wwszol
Pred 6 rokmi
3
Častá porucha trafa
Mám rôzne trafá ,na prístroji na tlak,na anténu a nejako tam po čase prestane kontakt ako keby bol …
santos950
Pred 7 rokmi
27
sponzor fóra
Viete poradiť niekoho na pokládku obrubníkov cca 110 bm (okolie SC, TT, PK)
Ahojte, potreboval by som osadiť obrubníky okolo domu na chodníky a parkovacie státie (cca 110 bm…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Pletivovy plot na vyssom pozemku ako moj
Zdravim, potrebujem poradit, mala som vytycene body pozemku geodetom, ktore mi sused odstranil, ze …
jankazb
Pred 7 rokmi
1
2
43
Plastove podložky pod skladované drevo...niečo na štýl plastových zatravňovačov?
Na skladovanie dreva mam krytu budu zo zeleza. Spodna cast je vylozena betonovou dlazbou na strku. …
lubk0
Pred 7 rokmi
14
Skúsenosti s Anuloidom - ako funguje?
Dobry den. Poprosim o radu. Ma niekto skusenosti s anuloidom resp by mi vedel podrobnejsie poradit …
stavkluc
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
6
7
185
Slovenská pošta - doručenie rozbitého drezu Blanco
Ahojte... Prosím o pomoc ako postupovať, keďže nám poštový kuriér doručil zničený drez. Čiže v s…
gadefox
Pred 3 mesiacmi
1
2
40
Ako zistiť, či ide o nosnú stenu?
Dobry den... chcem sa spytat ci je mozne zistit podla ulozenia dosiek ci sa jedna o nosnu stenu..ma…
foox
Pred 7 rokmi
7
Kladenie dlazby za nizkych teplot
Caute...ako to je s pokladkou dlazby pri nizkych teplotach? denne teploty su este ako tak v poriadk…
gashtaan
Pred 7 rokmi
13
Hľadám fotku chodby
Strecháči ahojte. Hľadám fotku z albumu tunajšieho člena, jedná sa o fotku chodby ktora bola priech…
matko291
Pred 7 rokmi
2
Digestor na iný kabel - prívod od svetla
Ahojte. Zabudol som na kábel k digestoru a mam uz po omietkach. Jediny kabel viem vyuzit privod …
lifelike
Pred 7 rokmi
8
Stojky v podkroví
zdravím, chcem sa opýtať je treba nechať stojky v podkroví? Alebo stačí keď priecky opreme o kliest…
pantex
Pred 7 rokmi
1
Prasklinky v skarach
Dobry vecer, Pred casom som kupil dom, kde bola relativne nedavno prerobena terasa. problem je, …
tom1491
Pred 7 rokmi
1
Kuchynsky drez a umyvacka riadu
Ahojte, prosim vas potreboval by som poradit ohladom riesenia kuchynskeho drezu v kombinacii s umyv…
zelhab
Pred 4 rokmi
9
Exekucia prijazdovej cesty, na koho sa obratit
Dobry den. Kupili sme pred rokom dom s tym, ze sme vedeli, ze na prijazdovej ceste je exekucia. Sta…
draik
Pred 7 rokmi
1
2
34
Membrana SIGA Majrex v difuzne uzavretej konstrukcii drevodomu
aky mate nazor na pouzitie membrany Siga Majrex v difuzne uzavretej konstrukcii obvodovych stien mo…
dzonson
Pred 7 rokmi
6
Slovaktual kvalita montaze KNM a Zilina
Ahojte, ma tu niekto skusensoti z montazou okien spolocnosti slovaktual v okrese Kysucke Nove Mesto…
pracant315
Pred 7 rokmi
2
Rozdiel medzi obkladom a dlažbou
je nejaký kvalitatívny rozdiel medzi obkladom a dlažbou? lebo z môjho laického pohľadu je to úplne …
hoblinka13
Pred 7 rokmi
13
Aku farbu vybrat
Aký koberec ,deky a vankúše by ste poradili? Ďakujem
mikra101
Pred 7 rokmi
18
Izolácia sklenou vatou alebo penou - čo je lepšie?
Dobry den co myslite cim je lepsie izolovat strop sklenou vatou alebo striekanou izolaciou-penou co…
kavar
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
111
Vinyl a dilatacia po nim
Chcel by som sa spytat skusenejsich ako ste riesili taketo dilatacne skary pod klikacim vinylom. Ne…
rebecca363
Pred 7 rokmi
8
Obyvacia stena ocean z Aska
Chcem porosit o Vas nazor ci ma niekto obyvaciu zostavu Ocean.Ci je kvalitna.Nasla som take iste…
monalisa1910
Pred 7 rokmi
8
Ohrev TUV so splynovacim kotlom na drevom ( chalupa)
Zdravim vsetkych,mam velku dilemu , co urobit najlepsie,podla ucinnych rad,ktore sa v praxi aj ove…
roboza
Pred 7 rokmi
10
Dĺžka prekladov nad oknami
chcem sa spýtať aka najmenšia dlžka prekladu nad oknami by mohla byť... koľko by mal trčat preklad …
xixan
Pred 5 rokmi
20
1
2
…
1347
1348
1349
1350
1351
…