Aku farbu vybrat

Profilova fotka
Aký koberec ,deky a vankúše by ste poradili? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sonya0000 skús pridať aj foto miestnosti pre lepšiu predstavu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moc informacii si ale nedala. Akej farby bude izba? Deti su dievcata, chlapci?
Odpovedať
o aku ide miestnost? obyvacka, spalna, detska izba?
Odpovedať
@sonya0000 idealna bude isto ruzova :-D :-D :-D Srandujem! Skus pridat viacej informacii a zeny ti budu lepsie vediet poradit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla toho ako mas zariadenu miestnost. Ak v nej mas len jednu farbu, tak by som isla do niecoho, co tu danu miestnost ozivi. Ale tazko sa takto radi, ked ani nevieme o aku miestnost ide. Skus nejake fotky porobit a hodit ich sem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáčte , dávala som aj foto ale neviem čo sa stalo 😏 ide o obývačku,steny,podlaha atď,sa budú robiť až niekedy na jar ,tak zatiaľ by som chcela aspoň koberec a deky( kvôli deťom musia byť ).prv som chcela sivú ale uvažujem nad béžovou ,ale uvitam aj iné nápady 😉
Odpovedať
Sedacka vyzera aspon na fotke, ze je tmavohneda, takze by som volila nieco smotanove, bezove, do sivej by som nesla, aspon mne sa kombinacia hnedej a sivej moc nepaci. A myslim, ze ta smotanova by tak aj miestnost presvetlila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ifik5 áno je tmavohnedá,,ja som skúšala zo spálne dať sivú deku a koberec a nepáčilo sa mi to veľmi , preto som rozmýšľala nad inou farbou..ano asi niečo v tej vyberiem, ďakujem
Odpovedať
@sonya0000 Nemas zaco, myslim, ze to bude najvhodnejsi kompromis. S farbami zvyknem mat aj ja problem, ako ich skombinovat, z toho si nist nerob :-)
Odpovedať
A co tak zelena? Alebo nejaky vzorkovany (pri detoch mimoriadne vhodny, cim mensie elementy ma vzor, tym viac spiny sa zamaskuje a mama nie je na pokraji zrutenia) ked bude hneda, zelena, bezova, skoricova, siva (ked uz tam je ten sivy obklad)... a vankuse, deky a ostatne serepeticky volit vo farbach co sa objavuju vo vzore. A potom na jar natriet steny na bezovo a podlahu vybrat aby sedela k ostanemu zariadeniu
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 zelenu? Myslis, ze to bude dobre vyzerat? Nebude to strakate? Takto aspon so sivou alebo s bezovou by to bolo take utulne, take neutralne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 zelenu a modru farbu moc nemusím,, ešte možno horcicova by nebola zlá, Nad vzormi som nerozmýšľala ešte 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sonya0000 ja zelenu tiez nemusim a teda ani hnedu, bezovu a horcicovu, ale tam by mi nejaka z nich pasovala. Ale teda odtien by som vyberala na mieste (najlepsie zohnat vzorkovniky z obchodu s farbami)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonya0000 horcicova by tomu dala riadny smrnc, to by dobre ukazalo, viem si to predstavit, ja tu farbu milujem a v kombinacii s takto tmavym hnedym gaucom to podla mna ukaze pekne, hlavne to bude ozivene, ze to nebude take mdle akoby to bolo so smotanovou napriklad :-)
Odpovedať
Hneda+biela+ tyrkysová..
Odpovedať

Odpovedať
mne sa ta tyrkysova hrozne moc paci, ta je bombova a podla mna by vam to tam aj krasne ozivila
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?