Tepelné čerpadlo Midea VS LG

Dobrý deň, chcem sa informovať priamo od majiteľov, zvažujem kúpu tepelného čerpadla od značiek Midea eventuálne LG. Sused si dal teraz namontovať tepelné čerpadlo Midea a až sa mi nechcelo veriť, aké je to zariadenie tiché, taktiež aj ceny sú pomerne výhodné. Otec má naopak už 13 rokov tepelné čerpadlo LG, pokazila sa mu tam riadiaca doska a bez problémov mu ju cez nejakú firmu v Šali, tuším Microwell, dodali v priebehu jedneho týždňa, akože klobúk dole, že LG ako značka drží servisnú podpru aj na staršie zariadenia. Prípadne mi kludne napíšte skúsenosť s inímy výrobcami čo sa týka hlučnpsti a servisnej podpory, vopred ďakujem.
Odpovedať
Ahoj LG ma na cz streche zle hodnotenia, do toch bych nesla. Mideu skus pozre na refsite.info
Odpovedať
Ahojte, nejaké dalšie postrehy, ideálne skúsenosti majiteľov?
Odpovedať
Prečo si zaradil do výberu zrovna tieto dve značky? Daikin, Mitsubischi, Viessman, Stiebel-Eltron nemajú nič dobré a cenovo prijateľné? Ja mám Daikin 6kW a tiež je dosť tiché. Viac ako na cenu treba hľadieť na servisnú podporu, aby si nečakal dlho na opravu. Aj ten týždeň je v zime veľa.
Odpovedať
Aj Daikin je v hre, preto sa informujem. Máš priamu skúsenosť zo servisom resp. dodaním a výmenou n.d. pri Daikine a ako dlho ho máš?
Odpovedať
S týmto ti poradiť neviem, lebo ho mám krátko a zatiaľ sa nepokazilo. Ale máme tu v okolí asi 5-6 servisných centier Daikinu, tak predpokladám, že by problém nebol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?