Odpoveď na príspevok od janula_be:
jasne, to je teraz asi dost podstatne. My mame re… @janula_be ja som tak zavolal znamych k nam na navstevu, lebo stavali dom a zvazovali to, len si to v praxi vobec nevedeli predstavit. ale uz ked to videli, aj co to vsetko robi, tak uz vobec nezavahali a tiez isli do centralnej rekuperacie. @jan6872 ten servis je uplne vpohode, vsak to raz za kolko tri mesiace sa meni cca, ale aj menej sa moze. nam to tak raz za tri mesiace vychadza v priemere.Odpoveď na príspevok od cielo33:
hlavnym argumentom ludi, co odmietaju rekuperaciu… @cielo33 Tak ono sama rekuperacia nie je lacna vec, a ak niekto stava 100m2 dom (ide pre neho o vyznamnu investiciu ... tak 5-6k eur az 10k), preto ak ma niekto nakladovy problem a je sikovny nech si ju navrhne a postavi sam za 1/5 ceny (navod som daval). Treba tiez ratat s prevadzkovymi naklady kolo 60-120,-e/rok (spotreba a vymena filtrov). Ja by som vsak dom bez rekuperacie nechcel :)Odpoveď na príspevok od jan6872:
@cielo33 aj nám tak zhruba, každé tri mesiace. Ký… @jan6872 ked to nieje tajomstvo aku mas jednotku a kolko ta rocne stoja tie vymeny?Odpoveď na príspevok od sverdik:
@cielo33 nam to cele zrealizovali tusim za 5 tyzd… @sverdik tak oni to aj nam expresne rychlo namontovali. dokonca sa terminovo dalo s nimi dohodnut, lebo sme sluzobne odchadzali na tyzden prec. a co som najviac ocenil bolo to ich riesenie akoby na kluc. bez starosti.