Rekuperácia - áno, či nie?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ideme si nechat postavit montovany bungalov. Je potrebna rekuperacia?
Odpovedať
1
48
49

Odpoveď na príspevok od michal33822:

tak ako ja, len na nete, co som nasiel, ale velmi…
@michal33822 A to sa nedá liečiť? Mne pred nejakými 12imi rokmi diagnostikovali alergie na všetko možné i keď len v slabej forme. Mal som také to slzenie očí a sopliská v máji a júni. Nafasoval som nejaké tabletky, ktoré som bral denne 7 mesiacov v roku, potom 5 mesiacov pauza a znovu. Takto 3 roky. Tie prejavy za tie tri roky postupne ustúpili. Odvtedy som ich už nemal.
Odpovedať
@michal33822 pre alergikov je to velka pomoc, ked vsetko zacina kvitnut. mojej mame sa tak u nas na navsteve ulavilo, najskor nechapala preco, len z nicoho nic sa jej lahsie zacalo na jar dychat. az potom nas napadlo, ze to bude tym vzduchom. konecne sa mohla normalne nadychnut.
Odpovedať
@toky1 mne sa to zatial nepodarilo vyliecit, pomahali mi tabletky, aby som ako tak vedel fungovat. Ale je fakt, ze telo si asi postupne moze vybudovat nejake svoje protilatky alebo co, a tie davky sa potom daju znizovat. Len zatial som sa do takeho stadia vobec nedostal.
Odpovedať
@cielo33 ja som tiez najskor nechapal, ako by to mohlo pomoct, ked som o tom najskor len pocul. Ale ako to tu citam, tak uz aby som ju mal, lebo je fakt, ze stale dopovat telo liekmi sa mi uz velmi nechce. A hlavne by som sa rad aj v noci vyspal konecne v tom obdobi. Lebo to je asi najhorsie pocas noci, ked sa mi neda poriadne dychat. Potom navyse fungovat cely den...🫣
Odpovedať
Profilova fotka
@michal33822 a ako si na tom s tym projektom, resp s domom? Uz ste zacali so stavbou? Zda sa mi, ze tento rok je extremne dlho fajn pocasie, co stavbam celkom praje. Pytam sa preto, ze ci tuto jar uz stihnes byvat.
Odpovedať
@michal33822 v mojom pripade to bolo trochu inak, ja som to celkom podcenil. Myslel som si, ze to len nejako prefukuje vzduch 😀 No uz hned na zaciatku som zistil, ze to bude asi o nieco viac.
Odpovedať
@michal33822 ved to, ze kto to nepozna, povie aka blbost, pripadne zbytocne vyhodene peniaze...este pocuvam aj to, ze vsak ak treba, vyvetraju si oknami, alebo ze naco take obludne zariadenie, nie je na to miesto. ani netusia, ako velmi sa mylia...
Odpovedať
@stanlej teraz nedavno sme len dokoncili projektovu dokumentaciu, takze tento rok sa uz do toho urcite nebudeme pustat. Uvidime podla pocasia, kedy na jar by sa zacalo. Dovtedy mame cas vsetko povybavovat, aby to uz islo rychlo. Ale nemyslim si, ze na jar stihneme byvat. Este jednu sezonu s tou alergiou nejako vydrzim 😃
Odpovedať
@legasi tak mne to potom presne vysvetlili, ale clovek to asi najlepsie zisti az vtedy, ked uz to zacne pouzivat. Trochu sa obavam hlucnosti. Nie je to v noci velmi pocut? Je mi jasne, ze zalezi od umiestnenia.
Odpovedať
@cielo33 vetranie oknami je super, najma ak mas alergiu ako ja, na jar mam vsetok bordel zo stromov vnutzri. Doslova take biele chumace sa mi stahuju do izieb😃Takze ano, ved si vyvetram, co je na tom take zlozite🫣
Odpovedať
@michal33822 alebo ked mas smrad z ulice, ako som mala ja 😃 To bol zazitok teda. Neviem najst, ci si pisal, aku rekuperaciu si si vybral nakoniec, teda od koho. Ci zatial si sa dostal len po projekt, ze s nou vseobecne ratas?
Odpovedať
@michal33822 tak neviem, do akej rekuperacie ides, ale ta moja vobec nie je hlucna, ani navstevy to nezaznamenali, ze by to bolo pocut. Az ked sme sa o tom zacali rozpravat, tak sa isli pozriet, co to mame.
Odpovedať
1
48
49
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?