Rekuperácia - áno, či nie?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ideme si nechat postavit montovany bungalov. Je potrebna rekuperacia?
Odpovedať
1
48
49

Odpoveď na príspevok od michal33822:

tak ako ja, len na nete, co som nasiel, ale velmi…
@michal33822 A to sa nedá liečiť? Mne pred nejakými 12imi rokmi diagnostikovali alergie na všetko možné i keď len v slabej forme. Mal som také to slzenie očí a sopliská v máji a júni. Nafasoval som nejaké tabletky, ktoré som bral denne 7 mesiacov v roku, potom 5 mesiacov pauza a znovu. Takto 3 roky. Tie prejavy za tie tri roky postupne ustúpili. Odvtedy som ich už nemal.
Odpovedať
@michal33822 pre alergikov je to velka pomoc, ked vsetko zacina kvitnut. mojej mame sa tak u nas na navsteve ulavilo, najskor nechapala preco, len z nicoho nic sa jej lahsie zacalo na jar dychat. az potom nas napadlo, ze to bude tym vzduchom. konecne sa mohla normalne nadychnut.
Odpovedať
@toky1 mne sa to zatial nepodarilo vyliecit, pomahali mi tabletky, aby som ako tak vedel fungovat. Ale je fakt, ze telo si asi postupne moze vybudovat nejake svoje protilatky alebo co, a tie davky sa potom daju znizovat. Len zatial som sa do takeho stadia vobec nedostal.
Odpovedať
@cielo33 ja som tiez najskor nechapal, ako by to mohlo pomoct, ked som o tom najskor len pocul. Ale ako to tu citam, tak uz aby som ju mal, lebo je fakt, ze stale dopovat telo liekmi sa mi uz velmi nechce. A hlavne by som sa rad aj v noci vyspal konecne v tom obdobi. Lebo to je asi najhorsie pocas noci, ked sa mi neda poriadne dychat. Potom navyse fungovat cely den...🫣
Odpovedať
1
48
49
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?