Odpoveď na príspevok od marsdm:
@purplesticks o pár stupňov menej než chcem aby b… @marsdm požadovanú teplotu som nastavil 18°C. Prečo ak je vonkajšia teplota 12°C mi dáva teplotu prívodu 17°C - pri vypnutom výmeníku ? Nemala by byť teplota prívodu rovnaká ako vonkajšia teplota ?Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@marsdm požadovanú teplotu som nastavil 18°C. Pre… @purplesticks nemôže sa ohriať vzduch v potrubí cestou cez interiér? Aké je dlhé potrubie z vonku? Lebo nám ani v zime nedáva mínusové teploty na prívode, len my to máme cca 6m kým to príde k jednotke, tak tam rátam s ohriatím vzduchu. A taktiež tá jednotka nie je extra tepelne izolovaná a je tam v chode ventilátor, čo sú podľa mňa ďalšie prvky čo upravia teplotu vzduchu.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@purplesticks nemôže sa ohriať vzduch v potrubí c… @marsdm dĺžku potrubia mám len 1.5m do RJ. Čiže k rozdielu teplôt musí zrejme dochádzať vo vnútri RJ, aj napriek tomu, že je rekuperátor vypnutý. Myslel som si, že ak je vonku 11°C, tak rovnakú teplotu budem mať aj na prívode...Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@marsdm požadovanú teplotu som nastavil 18°C. Pre… @purplesticks zdravim, aka je to aplikacia? Vyzera celkom inak ako zvycajne...Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@marsdm dĺžku potrubia mám len 1.5m do RJ. Čiže k… @purplesticks mne aktuálne ukazuje vonku 17°C, vonkajší vzduch 21°C a prívod 24,5°C (odvodný cca rovnako). Výmenník zapnutý.Odpoveď na príspevok od daddo:
Ahojte. Od coho zalezi, ci sa v appke ukazuje u… @daddo tá hodnota býva vtedy, keď je namontovaný ovládací panel (senzor je myslím v ňom). Kto to používa bez neho iba cez aplikáciu alebo notebook, tak ten to nemá.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@daddo tá hodnota býva vtedy, keď je namontovaný … @marsdm Ano, takto to moze byt. Dakujem za odpoved.