Odpoveď na príspevok od jdani:
Ide o to, ze v dome mam vsade vodne podlahove, a … @jdani to je xps takže pri bežnom zaťažení by to malo byť ok uprednostnila by som velkoformatovú dlažbuOdpoveď na príspevok od wheel:
Podla mna benefit elektrickeho podlahoveho kureni… @wheel pokial nemas poriadne nizke teplne straty, je elektricka podlahovka ekonomicky nezmysel. Keby bola pravda co pises, nebolo by tolko nespokojnych uzivatelov el. Podlahovky len tu na MS.Odpoveď na príspevok od wheel:
Podla mna benefit elektrickeho podlahoveho kureni… @wheel mame uzitkovu 115m2... rozdiel medzi kurenim el. Podlahovkou a klimou je za jednu zimu viac ako 3MWh... to je brutal vela....Odpoveď na príspevok od adamagh:
Dobrý deň, rád by som obnovil diskusiu keďže od p… @adamagh vynechat hlavne tento typ kurenia.Odpoveď na príspevok od adamagh:
Dobrý deň, rád by som obnovil diskusiu keďže od p… @adamagh mne sa pozdava vykurovanie a chladenie nastennými vodnými fancoilami napr.sinclair sf-250hm2. Osobne používam daikin fwt-03gt,vykuruje spolahlivo.