Kde kúpim spotrebiče cez net za slušnú cenu?

Profilova fotka
chcela by som rovnaky design mikrovlnky a rury....pripadne kde sa da kupit na splatky a za slusnu cenu?
Odpovedať
hej.sk, talkive.sk, obchodobchodov.sk objednávala som u nich a spokojnosť :-)
Odpovedať
andreashopsala.sk odtial mame my....cenovo najvyhodnejsi
Odpovedať
andreashop - zla skusenost s dodavku - velmi zla, nakoniec sme zrusili objednavku, kupovali sme tiez do domacnosti a kade tade - bojler a ruru sme kupivali dokonca z ciech - cenovo tie modely vysli o 100,- eur menej ako tu na slovensku a to uz aj s 20-timi eurami za dopravu, doprava je niekedy velky problem - ten portal je : www.levneelektro.cz - velka spokojnost, vzdy to dokonca prislo skor ako udavali dobu dodania, potom sme kupovali cez www.eloshop.sk ti maju dopravu za 5 eur (mensie spotrebice - indukcna doska), kupovali sme cez talkive, tam sme si dali osobny dober - postovne teda zadara a digestor sme kupovali cez www.hej.sk. pozerali sme cez heureka.sk a podobne portaly, ktore zbieraju info z viacerych servrov - ale davaj pozor - nie zo vsetkych - ked uz si vyberies takto nejaky typ spotrebica, prever si cez net ci nie je niekde inde lacnejsi.Jedine nemame este chladnicku, ale tu potrebujem vidiet na zivo, a potom sa kuknem co kde kolko stoji. prijemnu zabavu pri vyberani. mne to po urcitom case uz liezlo na nerva :D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pozri andreashop. a potoms kus este vyguglit...myslim,ze najnakup.sk ti ukaze kde to kupis najlacnejsie..ostava len porovnat si postovne a hotovo! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupovala pre svokru cez renesanciu,ale treba si pozrieť aký spotrebič chceš ,hodiť konkrétny do googlu a pozrieť na heureke ceny a potom recenzie na daný obchod,doprava kuriérom je 5e.Na každom spotrebiči sme mali okolo 60e úsporu.
Odpovedať
Profilova fotka
skús mall.sk,sme spokojný.. a .lacná dopra va.. andreashop-sice na niektorých modeloch lacnesia o pár eur od mall.sk,ale dopravu maju drahúúúú..v konečnom dôsledku cez andreashop keby objednám..tak preplatim na doprave:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?