Kúpili by ste spotrebiče od spoločnosti Beko?

Profilova fotka
Zdravím. Kúpili by ste ruru, varnu dosku alebo digestor od spoločnosti BEKO? Niekto mi hovoril, že to nie je ešte veľmi známa firma na Slovensku, ale že majú kvalitné výrobky. Ďakujem.
Odpovedať
@bambul1 Mame indukciu, vstavanu ruru, umyvacku a digestor. 5 mesiacov je to, zatial funguje vsetko vyborne.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, a ked sa mozem opytat, cenovo bolo to ovela lacnejsie, alebo porovnatelne s ostatnymi znackami?
Odpovedať
@bambul1 Kupili sme mikrovlnku.. Ako jedina splnala nase poziadavky. Zatial sme spokojni. Cenovo bola OK, myslim, ze vychadzala cca rovanko ako ostatne, ale my sme si nastavili take poziadavky, ze sme po inych skoro ani nepozerali, tak to neviem velmi posudit.. :-)
Odpovedať
mame pracku, asi 3 roky, zatial pohoda :-)
Odpovedať
mame pracku a umyvacku, vsetko vyborne funguje
Odpovedať
Profilova fotka
@bambul1 nie :) ale to je moja antipatia voci vsetkym "znackam" ktore su nezname a ponukane okamzite v akciach, takze rovnako u mna nie aj candy, amica, concept, a podobne... :)
Odpovedať
@kaktusik007 je na svete milion znaciek, ktore nepozname a pritom robia velmi kvalitne produkty, ktore by si si podla tvoho uvazovania nekupila. Tym nechcem povedat, ze Beko je super. Vsetko je vec reklamy- ked to bude v reklame, tak si na to ludia zvyknu a budu to povazovat za dobre- whirpool je krasny priklad- priemerna kvalita, ale predava sa to ako rozky. Alebo KIA..kym sa to robilo v korei, tak to nikto nechcel, sak je to smejd. Ked sa to robi v ZA a ma to reklamu, tak sa to zrazu predava aj ked je to taky isty smejd ako predtym..... a takto by som mohol pokracovat dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
ja len by som si rada spravila taky mensi prieskum, ake znacky su dobre a ktorym sa vyhnut. Ideme si dat robit kuchynu na mieru, a treba nam uz aby sme mali spotrebice vybrate. Nepoznam tie znacky ake su kvalitne, ci stoji za to dat za nich tie peniaze, preto rada by som poznala vase nazory. Ja uz ked mam nieco kupit, tak nech to stoji za to.
Odpovedať
@bambul1 odpoved: nie :-)
Odpovedať
@bambul1 tu na fore je tema kvalitnych spotrebicov uz velakrat rozoberana, takze treba si postudovat. Pokial chces naozaj kvalitu tak sa treba orientovat na Miele, Bosch, Siemens, AEG pripadne daco lacnejsie Electrolux, Gorenje a potom uz len tie horsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp - tak asi toto je moj nazor, zlata stredna cesta - ani drahe, ani lacne, nieco medzi tym ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zatial co som tak pozerala, tak asi by som brala gorenje rúra BO7422AX a varnu dosku sa neviem rozhodnut, ci 4 plynove horaky, alebo 5.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my ideme mať všetky spotrebiče do kuchyne od firmy BEKO.. má ich aj kolega už vyše roka a spokojnosť... ako je známe, aj značkový výrobok môže byť 1 z 10 kazový a potom ten dotyčný spotrebiteľ už na tú značku zanevrie.. či sa mýlim??? :-)
Odpovedať
@bambul1 ja nie, rovnako ako @kaktusik007 mám antipatiu k tejto značke rovnako ako aj k iným neovereným novinkám :-D, no poznám ľudí, čo majú kompletku v kuchyni od Beko a sú spokojní...
Odpovedať
@mg7711 to mas ako s dopravou. Letecka je najbezpecnejsia, pretoze pri tom mnozstve prepravenych pasazierov je to skratka tak. Obcas sa pritrafi daky pad lietadla (vadny znackovy kus), ale stale je to najbezpecnejsi sposob dopravy ;-) Okrem ineho seriozne riesenie problemov "znaciek" a "neznaciek" je pre mna ako zakaznika tiez dolezita. Odpoved na otazku znie - nie nekupila by som od nich nic :-)
Odpovedať
@marianka_21 az taka neoverena novinka to zas neni, ked sme uz pri tom Beko ist einer der führenden Hersteller von Haushaltsgeräten in Europa und seit über 30 Jahren in Deutschland vertreten.
Odpovedať
Znacka nie je az taka podstatna. Podstatna je zaruka a servis.( 5 rokov ). Vsetko si over telefonicky alebo osobne v obchode. Beko je inac firma z Turecka. BEKO je napr. v UK velmi popuplarna znacka. Staci len net preluskat a najdes vela info. Nekupuj novinky kupuj osvedcene vyrobky. Zlata stredna cesta:-))
Odpovedať
@cubicomp však ak chceš tak si Beko kúp ja ti nebránim a odôvodniť si to môžeš ako len chceš ja si spotrebiče tejto značky určite nekúpim hoci by mi dávali záruku 10 rokov toť môj názor, jednoducho tejto značke neverím a basta :-D
Odpovedať
@marianka_21 ja ta nepresviedcam o tom ci su dobre alebo nie, ja som len napisal, ze Beko nie je ziadna neoverena novinka, treba pozorne citat ;-)
Odpovedať
@cubicomp ok však som to nemyslela v zlom :-)
Odpovedať
@marianka_21 pohoda, nic sa nedeje :-) Beko ma vyhodu dlhsej zaruky, co je zaujimavy benefit v strednej triede. Otazka je ako su na tom s kvalitou servisu a pripadne s uznavanim zaruky
Odpovedať
ano, kupila, a v pohode. nemam problem kupit si aj menej luxusny spotrebic, pokial svojimi parametrami - funkcie, vzhlad, splna moje poziadavky. my mame v kuchyni spotrebice zn. baumatic, ariston, teka a electrolux - cize vsetko taki ti menej preferovani vyrobcovia ktori nepatria medzi top znacky (aj ked baumatic sa tam myslim uz dost docahuje, minimalne niektorymi seriami a modelmi, ktore su pre mna po designovej stranke zaujimavejsie ako top modely napr. bosch)... vsetky nase spotrebice su samozrejme z vyssich tried svojich znaciek. a vsetky ficia bez akehokolvek problemu uz 3 roky. a pritom my sme taki, ze ziadny spotrebny tovar v pouzivani nesetrime, skor naopak, vsetkemu davame dost zabrat :-) co sa tyka tej zaruky BEKO - ktora je predlzena na 5 rokov, tak nie je to take jednoduche a nie je to na vsetky produkty BEKO. objasnili mi to v jednom e-shope. Ta predlzena zaruka sa na 99% vztahuje len na produkty zakupene v kamennych obchodoch, lebo vacsinou toto su produkty ktore su vyrabane pre slovensky trh. maju vyssiu cenu ako produkty v e-shopoch, ktore sa dovazaju z polska atd a su lacnejsie. cize tou 5 rocnou zarukou sa BEKO snazi podporit predaj vyrobkov v kamennych obchodoch, ktore su drahsie ako totozne veci zakupene v e-shopoch. @bambul1 odporucam ti hodit to vo fore do vyhladavaca BEKO a najdes mnoztvo nazorov a uzitocnych informacii. uz sa tu o tejto znacke hovorilo vela krat.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda dakujem za info... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my máme od beko 4 spotrebiče (sklokeramickú dosku, trúbu, umývačku a mikrovlnku) a sme nadmieru spokojný, nakoľko sme teraz kúpili nový byt - mienime aj do neho kúpiť všetky spotrebiče BEKO. takže z mojej strany big like :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp ano, presne tak, ja si nekupim kopec inych znaciek a je to asi preto ze som v tomto "divna"... a nekupujem ani whirlpool a popravde, produktom, na ktore je masivna reklama, sa nejako vyhybam uz len z principu... :-D ine ale je, ked napriklad keks, co jem roky (horalka od sedity) ma teraz masivnu reklamu... vtedy ten mnou overeny vyrobok neprestavam kupovat iba preto, ze teraz sa na mna vali v telke zo vsetkych stran ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?