Kde máme nakúpiť spotrebiče do kuchyne?

Ahojte, uvazujem nad kupou spotrebicov v jednom elektro dome. Viete mi odporucit nejaku znacku predajne, resp. konkretnu predajnu kde je prijemny a ochotny personal, ktory vie poradit? Dakujem.
Odpovedať
Electro World
Odpovedať
@toox no v Electroworlde som vedela o spotrebicoch viac ako predavac....
Odpovedať
@manilla skuste eshop, kvalitnejsi ma aj chat, na druhej strane su zdatni predajcovia, ktori vam radi a profi poradia
Odpovedať
Ak kupujete niekolko spotrebicov do kuchyne naraz, tak sa spytajte ci nie je zlava typu 4+1 zadarmo a pod. My sme vystihli taku akciu v nay.
Odpovedať
určite Vám dá viac do života osobná návšteva kamennej predajne s kvalitným personálom kde si môžete daný tovar ako sa vraví ,,omakať na živo,, v každej normálnej predajni Vám isto radi výdu v ústreti ak budete od nich brat komplet vybavenie celej kuchyne. Už totiž dávno neplatí že na internete kupite najlacnejšie ;-) To len ludia spohodlneli. :-D
Odpovedať
jedina vyhoda kamennych predajni oproti eshopom je, ze mate tovar doma ihned je stara pravda, ze kupim a idem domov pozriet na net, ci som dobre kupil, a ubezpecujem vas, ze vysledok moze byt prekvapivy... minimalne sa dobre poobhliadnite na internete po informaciach a cenach, a ak vam kamenna predajna dokaze ponuknut lepsie, samozrejme nevahajte
Odpovedať
@studiosustekova Toto si trochu prehnal : "Niekedy si clovek predstavuje ze usetri peniaze, ale v konecnom dosledku ak sa pusti do objednavok z netu, zhananim dopravy, vykladky, montaze, upratania a pod. v konecnom dosledku zisti, ze ho to stalo kepec casu a mozno este viac penazi " Robis si tu nevyziadanu reklamu a pises,akoby si ty jedina ponukala najlacnejsi tovar a najlepsie podmienky... Dnes vela predajcov ponuka dopravu bud zdarma,alebo za prijatelnu cenu .Objednavam cez net vela,ale este som nikdy nemusela zohanat dopravu,vykladku a pod. Vzdy to zabezpecil predajca,ved jemu tiez zalezi na spokojnosti zakaznika a taketo sluzby su dnes uz samozrejmostou. Aj ked mame vlastne auto, tak vyuzivam radsej dopravu predajcov, nebudeme sa tazkym tovarom natahovat a rvat ho do osobaka sami. Kto vie citat a pouzivat PC, tak si velmi jednoducho, s nohami na stole :-D precita obchodne podmieny predajcov,dopravne podmienky a ine nalezitosti. A samozrejme poporovanva ceny jednotlivych predajcov. A tie ceny vedia byt velmi rozne! Pri nakupe viacero veci sa da usterit neraz aj na jeden spotrebic .
Odpovedať
My sme do bytu kupovali z andreashopu - tam sme usetrili az 150 eur len na sporaku. Chladnicku mame z Euronicsu, pracku a mikrovlnku z Nay. Vyberam hlavne podla ceny. Ak je tovar o 20 eur drahsi v kamennom obchode, ktory mam v meste, tak nebudem objednavat z internetu. Ale ak je rozdiel napr. 50-100 eur, tak objednavam z e-shopu. Ale z nejakeho overeneho. @martinaivan
Odpovedať
Dakujem vsetkym sa cenne rady. Boli sme cez vikend v Nay a ponukli nam akciu, aku spomina@jana616 Predajca nam poradil, nakolko sa v elektronike vobec nevyzname.. Myslim, ze sme kupili dobre. Navyse, maju dopravu aj vynos v cene, cize toto bolo pre nas dost dolezite. A ked ma niekto NAY kartu alebo Orange kartu tak su dalsie percenta dole z ceny. Myslim, ze reklamovat veci osobne v kamennej predajni je vela krat ucinnejsie ako niekde cez net sa natahovat.. Ale ano, aj internetovy predaj ma svoje vyhody :)
Odpovedať
@martinaivan my sme kupovali cez datart, ale internetovy obchod. spotrebice sme si "pokukali" ohmatali aj v inych predajniach a potom objednali u nich. a recenzie cital manzel na nete. Bez urazky, ale personal v obchodoch velakrat nema sajnu a hlavne, nevie, co chcete vy...co potrebujete. drzim palce a prajem dobry vyber. p.s.: mame vsetko bosch, mikrovlnku whirlpool a chladnicku samsung. a spokojnost so vsetkym:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?