Kde najvýhodnejšie nakúpim spotrebiče do kuchyne Bosch?

Profilova fotka
Poraďte prosím kde nakúpime najvýhodnejšie spotrebiče do kuchyne zn. BOSCH -t.j. indukčná doska, el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu. Chceli by sme bielu kolekciu. Môžete posielať linky aj zahraničné, popr. odporučiť predajcu. Ďakujem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tiny_petka , neviem kde na svk,ale napr. v lutzi mavaju akcie cele sety roznych znaciek za akciovu cenu a ak tam nakupite vsetky spotrebice da sa dohodnut zlava. kamoska kupovala v cechach cez nejaky internetovy obchod spotrebice do kuchyne + pracku a kupila ich tam skoro o 25% lacnejsie ako na svk.
Odpovedať
neexistuje obchod, ktory by mal vsetko najlacnejsie. Cize len hladat a kombinovat. Andreashop ma zvycajne dobre ceny ale kludne zozenies aj inde. Pouzijem googel a najdem
Odpovedať
Profilova fotka
áno,ak chceš všetko rovnakej značky,je to diskutabilné,v jednom majú za dobré ceny napr.umývačku,ale v druhom zasa práčku,záleží aj na cene dopravy,či majú zadara,alebo od určitej sumy,ja som časť spotrebičov nakúpila v spomínanom Andreashope a ostatok v Interstore a googlila som ako najatá,ale zahraničné som nepozerala,takže,tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nepotrebujem kúpiť celý set u jednej firmy, ale hľadám kde je najvýhodnejšie. Kľudne aj zahraničné Googliť som googlila, ale viac chcem tipy od Vás. 8-)
Odpovedať
tiny_petka, skus sa pozriet na ockosice.sk . My sme odtial objednavali sporaky aeste nejaku bielu techniku. Pozri, ci su tie ceny k veci, ci odveci :-.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?