Kuchynské spotrebiče Zanussi a vaše skúsenosti s nimi

Ahojte všetci :-) Chcem sa vás spýtať, či máte nejakú skúsenosť s kuchynskými spotrebičmi značky zanussi. Ideme si zariaďovať novú kuchyňu a hľadáme tú pravú značku kuchynských spotrebičov. Už som pozerala všetky možné diskusie o značkách Mora, Gorenje, Nardi, Whirlpool, Electrolux a mnohých ďalších iných, no nikde som nenašla o značke Zanussi. Prosím píšte svoje postrehy a skúsenosti, veľmi by nám to pomohlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gacenka nemyslim si, ze kupa spotrebicov jednej znacky je vyhra ;-) to len takyto drobny postreh
Odpovedať
Profilova fotka
Zanussi je Electrolux. Electrolux vyraba aj pod znackou Zanussi, alebo Rex. Takze rovnaka kvalita ako Electrolux, nemusis sa bat. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gacenka my sme mali chladnicku Zanussi, po necelych 5r. sa pokazil motor.... mame aj ruru Zanussi, tam je kuchynsky budik, kt. sa tiez po necelych 5r. pokazil... Asi sme mali smolu :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Kto má ešte osobnú skúsenosť s chladničkou Zanussi?
Odpovedať
@cracker zanussi patri do koncernu electrolux ale kvalita zdaleka neni rovnaka, na to pozor. To ako keby si povedal, ze audi ma rovnaku kvalitu ako seat, sak je to jedna firma. A pritom je to totalna somarina :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Mas pravdu, lisia sa stitkom a nalepkou na vratach. Uplne rovnake komponenty.Aj Skoda ma motor Wolkswagen a je to stale Skoda, ale motor je rovnako kvalitny. Tak isto je to aj so Zanussi. rovnaky kopresor, rovnaky obal, mozno prepazka na vajicka bude malicko odlisna, bol som neraz vo fabrike v Susegane, kde sa vyrabaju a viem o com hovorim. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám vstavanú rúru + sklokeramický panel + digestor od roku 1998, bez problémov, jediná závada vypálená žiarovka v rúre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?