Odpoveď na príspevok od mgx:
@stavepeter - tvoj nazor nie je smerodajny, dolez… @mgx Dakujem. Este jedna otazka: pozeral som na parametre tej nerezovej vlozky - ta splna N1. Je vlozena v starom tehlovom komine. Aj v takomto pripade su potrebne navyse aj dvierka N1 ?Odpoveď na príspevok od stavepeter:
@mgx Dakujem. Este jedna otazka: pozeral som na … @stavepeter nemalo by zmysel mat plynotesnu spalinovu cestu a otvory v nej nie.... Ide o bezpecnost, ochranu zdravia a zivota uzivatelov.Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@stavepeter nemalo by zmysel mat plynotesnu spal… @schiedel_maros_plsko spalinova cesta ma svoj vnutorny otvor a ten splna poziadavku N1. dvierka o ktorych som pisal vyssie su otvor v tehlovom obale.Odpoveď na príspevok od stavepeter:
@schiedel_maros_plsko spalinova cesta ma svoj vnu… @stavepeter Komin v zmysle Vyhlasky 401/2007 ma byt viacvrstvovy. Len vlastnosti vlozky nestanovuju podmienky pouzivania. V kombinacii s vlozkou je teleso murovaneho komina chapane ako zlozeny komin, za ktoreho vlastnosti zodpoveda, lebo ho vybudoval, zhotovitel komina. V tomto pripade aj dvierka na kominovom plasti musia zodpovedat deklarovanej spalinovej ceste.