Zatekanie popri komíne (plynový krb) rovná strecha

Dobrý deň, chcel by som Vás spýtať, či by ste nevedeli poradiť ohľadom problému zatekania dažďovej vody popri komíne(zateká len pri veľmi silných daždoch). Okolo komína sa vraj už raz preizolovávalo pred 4 rokmi. Dnes keď som kontroloval ten komín, zdalo sa mi, že ten spodný plech je akokeby odchyleny od podkladu/izolácie, neviem, či to tak ma byť, alebo by bolo dobré aby bol nejak "prilepený" k tej gumové izolácii? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sycky:

Dobrý deň, chcel by som Vás spýtať, či by ste nev…
@sycky Rozeta je prilis plocha a prilis vysoko nad prechodkou. Predpokladam, ze ten silny dazd je kombinovany aj s vetrom. Prechodka je nizka a zaroven bez zodpovedajuceho napojenia na foliu strechy. Takze rada znie dat to opravit niekomu, kto sa vyzna. Ukazka technicky spravneho riesenia: https://www.facebook.com/schiedel.sk/... Kto bol dodavatelom materialu a montaze viete prezradit?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sycky:

Dobrý deň, chcel by som Vás spýtať, či by ste nev…
@sycky celé zle.. a ešte k tomu aj tá dodatočná "inštalácia vedenia" popod rozetu... 🤦 ..tak ako bolo spomenuté nadomnou.. opraviť..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:

@sycky Rozeta je prilis plocha a prilis vysoko n…
@schiedel_maros_plsko dobrý deň, ďakujem pekne za odborný názor aj schému, áno ako vravíte, pri jemnom daždi nezateká, no pri silnom + vietor je to katastrofa, bohužiaľ nedostal som info od predchádzajúceho majiteľa, kto komín staval,kazdopadne idem teda zháňať niekoho najlepšie asi v okolí BB, co by to opravil...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od atrac3:

@sycky celé zle.. a ešte k tomu aj tá dodatočná "…
@atrac3 isto to robili nejakí mistři 😁
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?