Zatekanie na strope okolo komina

Dobry den,neviete nahodou ako riesit a kto by vedel riesit zatekanie od kotla - komin, na strope (asi kondenz). Nedavno som pretesnoval na streche komin, takze je mi zahadou preco sa zrazu vyskytol flak na strope.
Odpovedať
Kam ide kondenz z komína?
Odpovedať
Je samostatny vyvod pod kotlom, ale nie som si isty ci to je z kotla celkovo alebo aj komin to je.
Odpovedať
@superpatres kondenz sa robí v mieste kde komín prechádza konštrukciou strechy. Kde sa stretáva studený vzduch s teplým. Niekde v konštrukcií strechy...
Odpovedať
@superpatres vyvod pod kotlom je na odovzdavanie kondenzu, ktory vytvara kondenzacny kotol pri svojej funkcii, kondenzovani. Nieje to vyvod od komina, tebe sa zraza voda na povrchu komina v mieste prechodu z teplej miestnosti do vonkajsieho chladneho prostredia, cele to potom konci takto. Je komin niecim obaleny medzi sadrokartonom a strechou? Mas tam vobec nejaku moznost dostat sa do tohto priestoru a skontrolovat to?
Odpovedať
Zial neviem ti dat na to odpoved. Co ja viem tak je to sadrac, izolacna vata, doska a potom strecha - plech. Obavam sa ze ten komin nieje nicim obaleny. Musel by som otvorit vyrezat sadrac a potom by som zistil vsetko ako to je.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?