Odpoveď na príspevok od marosh19:
Zdravím, prosím viete mi poradiť ako osadiť čisti… @marosh19 zabetonovatOdpoveď na príspevok od marosh19:
Zdravím, prosím viete mi poradiť ako osadiť čisti… @marosh19 ked mas spadovity pozemok, tak urob drenaz od cistickyOdpoveď na príspevok od mimms:
@marosh19 ked mas spadovity pozemok, tak urob dre… @mimms áno pozemok je na kopci v spádeOdpoveď na príspevok od marosh19:
@mimms áno pozemok je na kopci v spáde @marosh19 ta potom nem problem.... urob odtok vody zo spodnej casti a smeruj dole kopcom..Odpoveď na príspevok od marosh19:
Zdravím, prosím viete mi poradiť ako osadiť čisti… @marosh19 Od koho máš čov ? Ja od Aquaflotu, na nej boli zvonka štyri rebrá a na ne som hodil štyri vrecia cementu a cca 15 rokov bez problémov. A to ak je po dažďoch spod domu strieka spodná (raz som mal prítok 5 litrov vody za 3,5 sekundy).Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Podla mna nebola plna vody inak by ju nedvihlo a … @wolodymyr vody bolo skoro po vypustne hrdlo ale obsypka nebola zhutnema to je fakt...Odpoveď na príspevok od marosh19:
@wolodymyr vody bolo skoro po vypustne hrdlo ale … @marosh19 a zrobil si tym padom po ustaleni hladinu a naprsani loď.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@marosh19 a zrobil si tym padom po ustaleni hladi… @wolodymyr ok, a môžem ju obsypat aj pieskom ? Postupne udusavat ten piesok... lebo nemám tam materiál na zasypanie len ten vykopany íl a ten tam nechcem dávaťOdpoveď na príspevok od marosh19:
@wolodymyr ok, a môžem ju obsypat aj pieskom ? Po… @marosh19 praveze ten il by bol najlepsi alebo zemina ... top je beton ale ide to aj bez neho a piesok sa nespoji takze voda cez neho podtecie zasa na dno a je znovu loď. Daj ten il cca 30cm polej vodou a palicou zavibruj a to urob max za jeden den do vysky metra. Zajtra dokoncis. Ja som tiez pouzik z vykopu ale hlinu a nic nedvihlo a to mame spodnu vodu dost vysoko.