Doprava a osadenie župy

Profilova fotka
Ahojte, chceme si dať na chatu spraviť betónovú žumpu. Akurát, že máme obavy ako nám ju dovezú. Na pozemok sa nedá vstúpiť autom. Je malý plus hlavne oplotený na betónových múrikoch-kt. je v rôznej výške, nakoľko pozemok ide mierne dole kopcom. Cesta k domu je úzka. Auto by asi zablokovalo dopravu. Ešte rozmýšľam, ze pod pozemkom na ceste by niekde zastal. Je tam trochu viac miesta,no neviem aká dlhá je ta mechanická ruka na aute ci by sa to dalo takto cez plot realizovať. Nemáte dáky nápad?
Odpovedať
@chichua zumpu treba osadit v blizkosti plotu. mech.ruka v pohode cez plot to osadi.v blizkosti plotu znamena do 1-1.5m. Ved musite mat premyslene ako sa k vam dostane zumpar,ten tiez nepride na fabii. Takze ked to osadite za plot,vytiahne vam to cez dieru v plote,nemusite premyslat ako sa dostane na pozemok.
Odpovedať
@chichua a to ze zablokuje cestu k chatkam,to nevadi,ved to nebude trvat pol dna.
Odpovedať
Profilova fotka
@dent no chceme ju dat na miesto terajšej žumpy. Len ta ma len 1m3.cize napojit na kanalizačné potrubie, ktoré už je hotové.len spraviť väčší výkop. Terajšia zumpa nie je pri plote ale dákych 9m od plota. Pozdĺž toho plota niekde vedie verejný vodovod. Takže tam žumpu nie. Neviem ja mam predstavu, že "hovnocuc" ma dosť dlhú hadicu na ocerpavanie žumpy, že nemusí byť žumpa pri plote. Či? A teda nad nami sú normálne aj rodinné domy a kebyže im na hodinu zablokujeme jedinú prístupovú cestu, tak to by nadšení isto neboli.
Odpovedať
@chichua neviem ci ste niekedy videli /sledovali aky saci vykon ma fekal,ale mam 10,5m3 a vytiahne to presne za 12min. Dal by som to k plotu,tak ako som to aj dal.neriesim ci je rozbahneny teren,snehu vela/malo. Proste zaberie polovicu asfaltovej cesty,prestrci hadicu cez plot a taha. (auta ho proste obidu.a aj keby nie,tak v nejakej chatovej osade ,ako spominate, pochybujem ze by nikto nevydrzal 15minut pockat.ved to nieje dialnica.)
Odpovedať
a mate vybrane odkial zumpu budete kupovat ? podla toho budete vediet kto vam ju ma doviezt a idealne sa snimi rovno spojit a dohodnut na obhliadke / poslat foto ...a povedia vam ci to zvladnu ci nie ... "hovnocuc" ma dosť dlhú hadicu na ocerpavanie žumpy - toto si tiez prezistite, velakrat sa im nechce hadice vlacit, ked ano tak cistit, ked uz ich musia vytiahnut zacnu uctovat od "metra" a ide to potom hore ... - toto ale asi mate skusenost ked uz tam zumpu mate, ci ste ju este nedavali tahat / kupili pozemok teraz ? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@chichua vBanskej Štiavnici nie je problém dostať povolenie na koreňovú ČOV, starý septik stačí, alebo sa vymení za plastový 120 kg 3 m3
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 nejde o Banskú Štiavnicu. V BŠ bývame trvalo v byte klasicky s kanalizaciou. V tejto obci kde mame chalupu kanalizácia nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan ešte sme nedavali žumpu ťahať. Nedávno sme kúpili chalupu. A predchádzajúci majiteľ vývoz žumpy neriešil.stačilo mu raz za rok sa nejako toho zbaviť... A celkovo v obci to riešia po svojom.tak ako sa to nemá.. Ale teda mi to chceme mať naporiadku. Kontak na vývoz žumpy mam tak mu zavolám akú má dlhú hadicu a ci niečo za to navyše účtuje a teda dojednané obhliadku ci žumpu budú vedieť zložiť u nas
Odpovedať
@chichua tak to budete mat najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@chichua myslel som okres, ale stále platí že sú najlepší na Slovensku, darmo, tradícia Hella
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?