Odpoveď na príspevok od manli:
Zdravim . Prerabam si starsi 2 izbovy panelovy by… @manli prečo chceš 3×2,5? normalne je 2×2,5Odpoveď na príspevok od mgx:
@eurofuser taras o veciach, ktorym absolutne nero… @mgx Dáš mi presne normu a článok ?Keď hovoríš ze od roku 1980... lebo si dlhodobo všímam že všetko komentuješ... ako vševedko (bez urážky) tak daj normu a článok....Odpoveď na príspevok od manli:
Zdravim . Prerabam si starsi 2 izbovy panelovy by… @manli v paneláku v ktorom som býval boli trubky v paneloch, tam sa to dalo v pohode vymeniť, akurát v priečkach so susedným bytom by sa mali dohodnúť, tam boli zásuvky inštalované durch a dalo sa tam napojiť na suseda, teraz bývam v dome a tiež mám v miestach kde je malý odber stále hliníkové a nie je žiaden problém,občas to dotiahnem, kontrolovať treba i medené tiež oxidujú, je to stále podľa platnej normy, dorábal som len napájanie na veľké žrúty, el. kotol,bojler,sporák,kanvica do podružného rozvádzača, v obývačke, spálni je síce viac spotrebičov ale s malým výkonom a je to v odpovedajúcej predlžovačke, v novej stavbe sa robí všetko v TNS , tak isto rozvod internetu, ktovie čo bude o 50r . či tiež bude každý všetko prerábaťOdpoveď na príspevok od mgx:
@eurofuser taras o veciach, ktorym absolutne nero… @mgx tabu? 😂Odpoveď na príspevok od mgx:
@eurofuser taras o veciach, ktorym absolutne nero… @mgx potkany pri moci vas čoskoro donutia nainštalovat bleskozvody na každu žiarovku. a mat na ko..te 3× kondomy. všetko pre vašu bezpečnost. nech sa pači😂😂😂Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@manli prečo chceš 3×2,5? normalne je 2×2,5 @eurofuser Potrebujem L , N, a PE .cize 3 x 2,5mm2 CUOdpoveď na príspevok od duzu:
@manli v paneláku v ktorom som býval boli trubky … @duzu Tusim aj tu su biele v asi 2-3 cm od povrchu . Ale neviem presne trasovanie , neviem ich vystopovat , odkial prihadzaju . To by som musel zacat vsetko vrtat aby som ich videl a v rochoch neviem ako by som pevne vodice prepchal .Odpoveď na príspevok od mgx:
@martin272 daj mi normu, ktora povoluje novoinsta… @mgx ja nehovorím o tom. Jasne že TNS. Ty si napísal ze od roku 1980... len toľko, nepíš roky keď nevieš.... ja nekomentujem to čo neviem...Odpoveď na príspevok od mgx:
@martin272 daj mi normu, ktora povoluje novoinsta… @mgx PS kúpiš aj cyky 2x1,5 alebo cyky 2x2,5... zase nevieš a píšeš.... Prepáč ale, vyzerá to tak že naháňaš len body (príspevky)Odpoveď na príspevok od mgx:
@martin272 daj mi normu, ktora povoluje novoinsta… @mgx veru hej, normalne sa cyky 2 zilove stale predavaju... Ale asi len do 2x2,5... Dlho som tukal - nevidel som ze pisem to iste... ale nechcem sa vam tu pliest do flame-u...Odpoveď na príspevok od minoo:
@mgx veru hej, normalne sa cyky 2 zilove stale pr… @minoo ani ja končím.Odpoveď na príspevok od mgx:
@martin272 2zilovy kabel kupis len CYKY-O, a to j… @mgx Ježiši kto písal o ťahaní kábla bez PE ? Čítaj riadne... ty si trepol že je zakázané od roku 1980 používať TNC . Čo nie je pravda. Píš presne roky alebo nepíš vôbec. Ešte si mi stále neodpovedal prečo rok 1980... prečo nie 1982 alebo 1983 alebo 1984....