O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Okná, dveré a brány
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Je lepšie, keď sa dvere otvárajú von, alebo dnu?
verim,ze mi tato diskusia pomoze sa spravne rozhodnut :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D .mame tot…
emkos
Pred 10 rokmi
21
Okna a dvere = okno-Sabinov p.Stolarik Jozef
Zdravim, vie mi niekto poradit ci okna od firmy okno-Sabinov su dobre? Ma niekto skusenosti s touto…
seliselka
Pred 10 rokmi
5
Výmena plastového okna - 2mx2,3m vo výške 25m
Pozdravujem všetkých a prosím o radu. Našiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomôcť s výmenou veľk…
andrejpiki
Pred 10 rokmi
21
Stavebný otvor pre vchodové dvere
Prosim vas aka ma byt sirka a vyska stavebneho otvoru pre "standardizovane" plastove vchodove dvere…
buba1500
Pred 10 rokmi
6
Protipoziarne dvere
Zrejme podla zakona, a aj koli nasej bezpecnosti, musime dat do technickej miestnosti (kotol na tuh…
buba1500
Pred 10 rokmi
4
Je hodnota U=1,2 pre vchodové dvere NED dobrá?
Stačia pre vchodové dvere U=1,2, alebo by ste zvolili lepšie, keď cena je zhuba dvojnásobok. Okná b…
buba1500
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Výber svtupných dverí.. vybrali ste si bezpečnostné, alebo ´´stačili´´ Vám parametre hliníkových ?
Ahojte.. v prvom rade som netušila, že je to taká veda :-) z toho co som mala moznost pochopit mi v…
buba1500
Pred 10 rokmi
12
Kto mate vchodove dvere Aluhaus ?
Ahojte kto mate vchodove dvere tejto znacky , kolko vas stali a ste spokojny ? Dakujem moc za info
1kveta
Pred 10 rokmi
2
Aká farba + výrobca bungalovu od firmy ARCHON
Prosím vás neviete mi niekto povedať aka je farba okien a kto je vyrobca na tomto bungalove?
emilly25
Pred 10 rokmi
12
Posuvne dvere do hrubsej steny
Dobry den , potrebujem namontovat posuvne dvere eclisse hrubky 150mm na nosnu priecku 250mm a nevie…
rafko1234
Pred 10 rokmi
4
Ma niekto skusenost s firmou Profilnet?
Ahojte montovala niekomu tato firma okna? Rozmyslame nad salamander bluevolution 82. Spokojnost nes…
vader100
Pred 10 rokmi
6
Exterierove rolety - maximalny rozmer
Pozdravujem, v projekte mi vychadzaju tri take vacsie okna: 1x 2500mmx2400mm - fixne/neotvarave o…
kenny123
Pred 10 rokmi
1
Veľkosť okien pri rekonštrukcii
Dobrý deň chcel by som, Vás poprosiť o radu ohľadne veľkosti okien v kúpelni a kuchyni. Máma dva v…
neo80
Pred 10 rokmi
8
Dubové okná
Ahojte. Potrebujem poradiť. Máme v pláne dať si na dom drevené okná. Problém je, že firmy čo sme po…
matorado
Pred 10 rokmi
22
Interiérové horizontálne žalúzie ovládané tyčkou a šnúrkou
Ahojte. Mám už pár rokov Interiérové horizontálne žalúzie ovládané tyčkou a šnúrkou a tie plastové …
mirko007
Pred 10 rokmi
1
Poter pod balkónové dvere
Zdravím. Riešim poter a izoláciu pod balkónové dvere na foto. Ako ste riešili tento detail? Podlaha…
paloop
Pred 10 rokmi
1
Žalúzie - náhr. diely
Dobrý deň. Daruje prosím niekto náhradné diely na žalúzie na plastové okná? Nejedná sa mi o samotné…
miskoajanka
Pred 10 rokmi
4
Drevené a bambusové žalúzie
Má prosím niekto skúsenosti s drevenými a bambusovými žalúziami ? Vie mi niekto odporučiť firmu, s …
lamabs
Pred 10 rokmi
6
Samočistiace sklo / bioclean
Má niekto, prosím, skúsenosti so samočistiacimi sklami na rodinnom dome? Zaujíma ma akákoľvek skúse…
ukulela
Pred 10 rokmi
1
Plastové okná
Chcela by som vedieť vaše názory na tieto plastové okná: - plastové okná nemeckého profilu TROCAL…
janamartish
Pred 10 rokmi
27
Okná od firmy Robstan Žilina
Ahojte mate niekto skusenost s firmou Robstan Zilina. Mam od nich zaujimavu ponuku na okna s profil…
standhal
Pred 10 rokmi
15
Oprava žalúzii
Ahojte mám vnútorné horizontálne žalúzie incom, potrebujem vymeniť pásiky a rebríky. Neviete ako sa…
tino2
Pred 10 rokmi
1
Hliníkové okná M11500 Alutherm Super Plus
Dobrý deň. Prosím vás máte niekto skúsenosti s týmto hliníkovým profilom? Na fóre som nenašiel že …
kajo873
Pred 10 rokmi
1
Elektricke tieniace okenne folie do domu
Potrebovala by som radu,kde a za aku cenu zohnat taketo stmievacie folie na okna ovladane dialkovo,…
davido77
Pred 10 rokmi
4
Stavebný otvor na okná olepiť styrodurom, či netreba?
Ahojte, pokročili sme do ďalšej fázy a ideme objednávať okná na novostavbu. Otázka znie: Treba olep…
kinnetic
Pred 10 rokmi
10
Aka farba okien
Ahojte, prosim vas aka farba okien a brany k BRAMAC KLASIK TMAVOHNEDA...ak by bolo aj foto.....dak…
saimo
Pred 10 rokmi
7
Plastové okná na novostavbu - Inoutic, Veka, Rehau, Gealan ???
Dobrý deň, ktoré okná si vybrať? Ceny sú porovnateľné. Máte skúsenosti s montážou jednotlivých f…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
8
Synego vs gealan
dobry den vedeli by ste mi prosim odborne poradit, ktore okna zvolit na novostavbu? Konkretne sa r…
jymmitooo
Pred 10 rokmi
3
Otvor pre okno
Zdravím. Idem pripraviť otvory pre okna. Len ich potrebujem zarovnat. Jedna sa mi o dorezavane kusy…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
4
Drevo hliníkové okná
Ahojte, potreboval by som poradiť vo veci drevo hliníkových okien. Ktorého výrobcu by ste mi poradi…
justynak
Pred 10 rokmi
1
2
50
1
2
…
110
111
112
113
114
…
157
158
1
…
111
112
113
…
158
Top diskusie
Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?
02. 08. 2011
338
Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové ok…
26. 01. 2014
272
Exteriérové žalúzie - dať aj na malé ok…
28. 02. 2022
183
Odporúčate vonkajšie žalúzie? Aké máte …
12. 02. 2020
83
Systém HST alebo PSK?
27. 11. 2016
70
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články