O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kuchyňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Aká je kvalita dvierok Trachea?
Ahojte, riešim kuchynskú linku a rozhodujem sa medzi dvomi stolármi. Obaja pracujú so značkou Egger…
radka263
Pred 8 mesiacmi
22
Nápady na zariadenie kuchyne
Ahote, prosím Vás nemáte pre mňa radu alebo nejaký nápad ako zariadiť kuchyňu cca 5x4,8m s 3 metrov…
lenkito10
Pred 1 rokom
22
Poraďte dobrú a lacnú kuchynskú linku na mieru
Zacinam uz z toho saliet, nie a nie najst kvalitu a nizku cenu dokopy. Viete nieco odporucit z vles…
ysw
Pred 12 rokmi
22
Mate niekto skrinku nad sporakom bez digestora? Ak ano, a je to uz dlhsie, nenici sa pri vareni?
Ak mate aj foto, potesi.
martinooo
Pred 6 rokmi
22
Kuchyna, návrhy
Prikladám naše návrhy ktoré sme si robili, poprosím neriešte dizajn spotrebičov a nábytku, ani uspo…
drezydokuchyne_sk
Pred 8 rokmi
22
Poskodena pracovna doska
Caute ! Mam problem s pracovnou doskou ,je to drevotrieska zhora nejaka tvrda folia kuchyna ma…
xcrack
Pred 4 rokmi
22
sponzor fóra
Kuchyna IKEA na mieru - dá sa aj to?
Ahojte, prosim, nemam cas to vsetko pozerat, ale neviem, ci sa da ikeova kuchyna prisposobit aj na …
zabina27
Pred 7 rokmi
22
Poradíte mi pri výbere kuchynskej váhy?
chcela by som si kúpiť kuchynské váhy do budúcej kuchyne ale neviem aké. Či mechanické alebo digitá…
mandm
Pred 17 rokmi
22
Ako najrozumnejšie zariadiť kuchyňu rozmerov 350x367?
Ahojte, poradite ako dispozicne najrozumnejsie zariadit kuchynu rozmerov 350x367? mam tu par navrho…
martt
Pred 8 rokmi
22
Navrh malickej kuchyne
Pomohli by ste mi prosim s navrhom kuchyne, ktora je velmi mala a nie velmi stastne riesene potrubi…
cielo33
Pred 7 rokmi
22
Ako umiestniť ostrovček v kuchyni?
Zdravim, prosím vás o radu. Momentálne riesime rozloženie kuchynskej linky a hlavne sa nevieme zhod…
medzev
Pred 5 rokmi
22
Kuchynská linka Tilia - Decodom
Ahojte, nasla som tu jednu starsiu podobnu kategoriu, kde boli dve fotky kuchynskej linky Tilia z D…
janopopovec
Pred 1 rokom
22
Farba dlažby k matnej bielej kuchynskej linke
ahojky, idem si k vám po radu. Mám navrhnutú kuchynskú linku matná biela+antracit ( obrázky) a rozh…
steffan33
Pred 7 rokmi
22
Nákup kuchynských spotrebičov z Nemecka
Ahojte, mate niekto prosim skusenosti s nakupom spotrebuciv z Nemecka ? konkretne stranka www.glo…
matismo
Pred 7 rokmi
22
Kuchyna tvar U
Ahojte. Prosim , pomozte mi trocha to upravit. Kamoske robil stolar takuto vizualizaciu , ale nie j…
pavka139
Pred 4 rokmi
22
Indukčná doska - Electrolux EHI 8550 FHK
Mate niekto? skusenosti? manzelka chce vacsiu - tato ma 78cm, 5 varnych zon. Vlastnosti vyzeraju …
pacho74
Pred 8 rokmi
22
Sklenená zástena a pracovná doska z kameňa
Dobrý deň, mala by som záujem o sklenenú zastenu a pracovnú dosku z kameňa, dali sme si robiť pries…
kreola
Pred 6 rokmi
22
Vstavaný verzus komínkový digestor
Som na začiatku výberu budúceho vzhľadu kuchyne, neviem sa rozhodnúť, či pridať ku linke komínkový,…
stolverka
Pred 11 rokmi
22
Kuchynský drez Schock
ahojte, chcela by som sa opýtať na túto značku drezu, ako ste s ňou spokojní a ako sa udržiava. Chc…
lulii
Pred 8 rokmi
22
Aké obkladačky dať za linku?
Ahojte, Budem mat bielu lesklu kuchynu a prac.dosku dub halifax prírodný. Poradte prosím, ake obk…
anicqa8
Pred 5 rokmi
22
Indukcia nad prackou?
Chcem sa spytat, ci je mozne mat indukcnu dosku v kuchyni nad prackou. Mam to takto naprojektovane …
technik007
Pred 5 rokmi
22
Aký je váš názor na výmeru kuchyne, obývačky?
Je 16m2 vela pre kuchynu a taka ista vymera pre obyvacku? Vcera nas zaskocila poznamka znamych,ze n…
hoblinka13
Pred 8 rokmi
22
Kde zoženiem nízky plech na pečenie do rúry Bosch?
Ahojte, mame ruru na pecenie BOSCH HBA23S150R. Dostali sme k nemu 1 hlboky plech. Potrebovala by so…
janci27
Pred 9 rokmi
22
Kuchyňa- umiestnenie varnej platne a skrinky
Ahojte. Poraďte prosím čo je lepšie, dať si 30cm skriňu a vedľa nej zostavu rúra + mirkovlnka alebo…
doritt
Pred 6 rokmi
22
Kuchyň z Polska - máte někdo pozitivní zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenost s kuchyní z Polska? Kvalita jak probíhá komunikace, reklamace? :-)
hviezdicka83
Pred 2 rokmi
22
Kam umiestniť umývadlo v kuchyni?
Chcem mat bielu kuchynu s hnedou drevenou pracovnou doskou. Bude mat dlzku 2 metre, na pravom konci…
kuchyneba
Pred 12 rokmi
22
Ideálne riešenie malej kuchyne v paneláku
Ahojte, plánujem komplet rekonštrukciu celého bytu a teda i kuchyne /ikea/ - rozmerovo nie je najvä…
bestinka
Pred 10 rokmi
22
Stoličky Mirek
Dobrý deň, máte skúsenosti s nábytkom Mirek, konkrétne so stolom a stoličkami? Foto poteší ako inš…
bertie
Pred 7 mesiacmi
22
Kde sa dá kúpiť širšia pracovná doska?
Kde sa dá kúpiť pracovná doska široká 63-65 cm? Našla som len v Ikei ale tie sa mi zdajú dosť drahé.
svetlo1
Pred 5 rokmi
22
Poraďte mi s kuchyňou
Ahojte, prosím poraďte mi s kuchyňou... pridávam moje skromné nácrty 😭😄 neviem či sa v nich vyzná a…
612
Pred 3 rokmi
22
1
2
…
164
165
166
167
168
…
199
200
1
…
165
166
167
…
200
Top diskusie
Slovenské kuchyne Dalno - máte skúsenos…
19. 06. 2014
127
Skúsenosti - varná doska s odsávaním pár
23. 02. 2020
103
Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti
21. 02. 2014
77
Aké máte úchytky na kuchynskej linke?
12. 06. 2020
60
Umyvadlo do kychune za 790e