Zateplenie zakladov a marmolit

Dobrý deň mám jednu otázku mam dom montovaný, holodom, to znamená ze základy už nezateplili budem to robiť svojpomocne styrodurom 10cm lepidlo sieťka potom neskor marmolit, len mam jedu dilemu vzadu mam terasu výška cca 60cm 4m dĺžka a 3m hĺbka a otázka znie musím aj obvod terasy zatepliť alebo môžem dať na tvárnice lepidlo a sieťku neskôr marmolit lebo neviem ci je nutne dat aj na terasu styrodur a už vôbec ci až tak ako plánujem na obvod domu 10cm hrúbku Ďakujem pekne za odpoveď
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomi55555:

Dobrý deň mám jednu otázku mam dom montovaný, hol…
@tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so základovou doskou?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so zákl…
@frantisekca.... keď dávali tvárnice zaliali to do jednej dosky potom montovali dom na spodok šiel ešte polystyrén plus kúrenie a tak zaliali betónom samozrejme oddelili diletacne izby aj terasu a vchod ,,,, dúfam ze som to dobre napísal
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so zákl…
@frantisekca je tam taky polystyrén tekze myslím ze je to oddelene
Odpovedať
Tak robili aj mne dosku takže je oddelená terasa
Odpovedať
Profilova fotka
Hranu terasy oblep 30mm styrodurom... nieje potrebne to lepit 100vkou
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Hranu terasy oblep 30mm styrodurom... nieje potre…
@wolodymyr skôr som chcel vedieť ci musím vôbec dávať polystyrén? Alebo skôr lepšie koli lepšiemu nanášaniu na rovnejsi povrch než priamo na tvárnice a to je tam ešte ta čierna smola takže máte pravdu dám tam styrodur 30 a bude pokoj))
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr skôr som chcel vedieť ci musím vôbec d…
@tomi55555 iba kvoli zjednoteniu a vyrovnaniu plochy. Nalep ho na penu urcenu na polystyren a v jeden den to mas hotove uz aj v sietke klebri pripravene na final.
Odpovedať

@tomi55555 iba kvoli zjednoteniu a vyrovnaniu pl…
@wolodymyr.... penu? A nie lepidlo takzvané buchty a dookola pas lepidla a tak. )) ci stačí pena to podrží?))
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr.... penu? A nie lepidlo takzvané bucht…
@tomi55555 vysvetlim: Mozes na buchty z lepidla ... cakas dni kym vytvrdne Na penu cakas dve hodky a drzi ako svina. Pena na lepenie izolacnych dosiek... v stavebninach ti daju. Ako priklad ti uvediem ze som vyrovnaval stenu polystyrenom o rozmere 15x3 metre a kym som dolepil prvy rad tak prva tabula polystyrenu uz drzala .... cele som to dal sam za 1 den aj do sietky. Inak by som tyzden cakal. Penu si kup pistolovu lepsie sa stym robi. Co neminies nechas v pistoli a inokedu pouzijes ... ja tak nabijam tu istu pistol uz 4ry roky a nezaschla 🙂
Odpovedať

@tomi55555 vysvetlim: Mozes na buchty z lepidla…
@wolodymyr dobre vďaka dám teda penu je to len 1 rada výška cca 60cm takže toľko ma aj šírku ten polystyrén obvod je cca 12m takže 10ks a 1 pena stačiť bude?
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr dobre vďaka dám teda penu je to len 1 …
@tomi55555 podla mna nie ... skor dve a davaj aj na spoje polystyrenov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?