Odpoveď na príspevok od tomi55555:
Dobrý deň mám jednu otázku mam dom montovaný, hol… @tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so základovou doskou?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so zákl… @frantisekca.... keď dávali tvárnice zaliali to do jednej dosky potom montovali dom na spodok šiel ešte polystyrén plus kúrenie a tak zaliali betónom samozrejme oddelili diletacne izby aj terasu a vchod ,,,, dúfam ze som to dobre napísalOdpoveď na príspevok od frantisekca:
@tomi55555 Terasa je v jednom kuse spolu so zákl… @frantisekca je tam taky polystyrén tekze myslím ze je to oddeleneOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Hranu terasy oblep 30mm styrodurom... nieje potre… @wolodymyr skôr som chcel vedieť ci musím vôbec dávať polystyrén? Alebo skôr lepšie koli lepšiemu nanášaniu na rovnejsi povrch než priamo na tvárnice a to je tam ešte ta čierna smola takže máte pravdu dám tam styrodur 30 a bude pokoj))Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@wolodymyr skôr som chcel vedieť ci musím vôbec d… @tomi55555 iba kvoli zjednoteniu a vyrovnaniu plochy. Nalep ho na penu urcenu na polystyren a v jeden den to mas hotove uz aj v sietke klebri pripravene na final.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@tomi55555 iba kvoli zjednoteniu a vyrovnaniu pl… @wolodymyr.... penu? A nie lepidlo takzvané buchty a dookola pas lepidla a tak. )) ci stačí pena to podrží?))Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@wolodymyr.... penu? A nie lepidlo takzvané bucht… @tomi55555 vysvetlim: Mozes na buchty z lepidla ... cakas dni kym vytvrdne Na penu cakas dve hodky a drzi ako svina. Pena na lepenie izolacnych dosiek... v stavebninach ti daju. Ako priklad ti uvediem ze som vyrovnaval stenu polystyrenom o rozmere 15x3 metre a kym som dolepil prvy rad tak prva tabula polystyrenu uz drzala .... cele som to dal sam za 1 den aj do sietky. Inak by som tyzden cakal. Penu si kup pistolovu lepsie sa stym robi. Co neminies nechas v pistoli a inokedu pouzijes ... ja tak nabijam tu istu pistol uz 4ry roky a nezaschla 🙂Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@tomi55555 vysvetlim: Mozes na buchty z lepidla… @wolodymyr dobre vďaka dám teda penu je to len 1 rada výška cca 60cm takže toľko ma aj šírku ten polystyrén obvod je cca 12m takže 10ks a 1 pena stačiť bude?Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@wolodymyr dobre vďaka dám teda penu je to len 1 … @tomi55555 podla mna nie ... skor dve a davaj aj na spoje polystyrenov.