Chýbajuca difuzna folia

Zdravím, rozhodol som sa prerobiť a zatepliť izbu na 2. poschodí kôli veľkým unikom tepla. Ako som sa domnieval pri prvotnom zateplení nebola použitá difúzna fólia a tak mokla vata. Ako teraz dodatočné namontovať difúznu fóliu ? Najvačší problem je ten že tam nieje žiadne vyústenie do odkvapového žľabu 3. fotka je pohlaď z priestoru pod strechou, kde budem tiež zatepľovať neskôr.
Odpovedať
Profilova fotka
@tibor382 nepotrebujete difúznu fóliu, ale parozábranu, a tá sa dáva zvnútra pod sdk alebo obklad. Takúto strecu by som nedoporučoval zatepliť vatou ale PS s vypenením spár.
Odpovedať
@jan45 s parozábranou samozrejme počítam, ale čo s kondenzom vody, pripadne rosou ? prečo práve PS ?
Odpovedať
Profilova fotka
@tibor382 pretože je nenasiakavý a kondenz ktorý vznikne na plechu (a tomu sa nedá zabrániť) po ňom odtečie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 pokladám neprihlásenú studňu za najmenší priestupok voči zákonu aj etike, pokiaľ do nej nezaústite odkvapy, neublíži to nikomu. Úradníci majú iné problémy, sedia v kancelárii a keď sa ukáže nedostatok (ktorý stále je, len nikto naň neupozornil) tak tvrdia , že nemajú čas.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den, tibor382 ...ako ste nakoniec vyriesili difuznu/paropriepustnu foliu pod plech? Podarilo sa ju dodatocne nainstalovat? Riesim ten isty problem...Radia mi zhodit strechu. No zatial som sa uplne nerozhodol, kedze to nie je lacna zalezitost a na streche je HLINIK z 80tich rokov....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?