Rozsirenie zakladovej dosky

Dobry den, rad by som Vas poprosil o vas nazor, radu. Omylom sa pri budovani zakladovej dosky urobila o 20 cm kratsia platna. Stalo sa. Je mozne bezpecne platnu o 15 cm rozsirit, s tym, ze zakladovy pas ma este na kazdej strane cca 17,5 cm sirku? DT su polozene cca v strede 60 cm zakl. pasov .Uvazovane riesenie je polozit na zakladovy pas dalsi rad DT, na foto 1 by sli tie DT na pravo od uz polozenych, sirka 15 cm, chemickymi kotami previazat s uz polozenymi dt-ckami a platnou, ta uz je tvrda, a zakladovym pasom a tehlu 25 cm polozit na to, bud bez precnievania, pripadne s 2,5 cm vysunutim . prikladam foto a dakujem za Vas nazor. Na foto 2 je uz vidiet platnu, na lavo od nej by sa ulozili dalsie DTcka. Na zaklady, platnu aj do existujucich DT sa daval B25 beton
Odpovedať
Dobry den, chcem sa spytat ako ste dany problem riesili. Mame obdobny problem, majster nam zrealizoval deku o 40 cm mensiu ako bol projekt. Rozmyslam to rovnako rozsirit pom ocou Dt ciek 400.
Odpovedať
@styfer neuveritelne. dosku zamerala opravnena osoba alebo majster bez metra? myslis ze dt polozis na travu vedla hotovej deky?
Odpovedať
Profilova fotka
@styfer na toto snáď nemusíš byť stavebný inžinier aby si vedel ako to vyriešiť. 40cm nieje pár cm. Jednoznačne regulérny základ a prepojiť s hovovým už a pokračovať normálne zásypom a dekou. Stavebný dozor čo na tvoj nápad?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?