Odpady v základovej doske

Profilova fotka
Ahojte chcem sa opýtať že či je potrebné mať projekt rozvodu odpadov V základovej doske. Máme len miesto osadenia žumpy a vodomernej sachty a miesto kde sa napoja k domu. Vnútorné napojenie nie je.
Odpovedať
@itrnka Nemusíš mať, keď to vieš z hlavy povedať majstrom a nakresliť im na zemi, kde chceš, aby ti viedli odpady. Len potom aby nemusela búrať a dorábať nejakú vetvu...
Odpovedať
@itrnka v projekte pre SP by si mala mat aj vyskove osadenie odpadu, rovnako jej umiestnenie v podoryse. Toto nemas v projekte?
Odpovedať
@itrnka v PD pre SP zvyčajne nepotrebuješ projekty profesií a tým pádom ani rozvodu odpadov. Potom ale budeš potrebovať k základom nie len odpady ale aj vodu, elektriku , alebo aspoň vyznačené prestup cez konštrukcie aby ste mohli zabudovať chráničky - je to zvyčajne v realizačnom projekte, alebo aj v "rozšírenom" projekte pre stavebné povolenie ak už realizačný nebude - čo je dosť častá prax. @megdesign prečo by tam mala mať výškove osadenie odpadu? Ak nemá ZTI a pozdĺžaky, častokrát nájdeš len kótu osadenia žumpy a z jej schémy určí výšku zaustenia kanalizácie a spády potrubia, nie výškové osadenie odpadu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?