Čo s nerovnosťami na základovej doske?

Dobry den, potrebovala by som poradit. Dali sme si vyhotovit betonovu zakladovu dosku, ktora ma byt pod montovany zahradny domcek. Doska funkcne splna vsetky parametre, ktore sme zadali, ale vyzera dost otrasne. Spod domceka bude precnievat 15 cm. Betonove tvarnice, ktore tvorili debnenie pre liatie betonu su farebne ine ako samotny beton, tiez su miestami vylamane, co vidiet, ako aj samotny beton v priebehu celej dosky je clenity (po okrajoch pri tvarniciach viac - niekde aj do hlbky 2 cm a samotna doska je clenita do vysky +- 1cm - majster to zarovnaval vodovahou, cize su tam take priecne pasiky a vycnievajuce kamene). Mozno je to uplne normalne, s manzelom sme laici. Ale mysleli sme, ze to bude normalne pochodzne a udrziavatelne, ale taketo nieco sa nebude dat udrzovat a aj keby sme to chceli prekryt zvnutra napr. linoleom, tak to sa zrejme na tych nerovnostiach rozoderie. Majstri co to robili bezne robia dosky pod zamkovu dlazbu, len tam to nie je myslene ako vrchna vrstva. Domcek nam pridu polozit asi o mesiac, doska ma teraz 2 dni. Co by sa s tym dalo urobit, nech sa to zahladi, vydrzi to vonku a znesie to primontovanie domceka (ide o plechovu konstrukciu s vonkajsou omietkou, ktora sa do dosky bude vrtat)? Vdaka za rady.
Odpovedať
@marushenka urobit poter alebo zaliat epoxidom
Odpovedať
@marushenka bud to prebrusit - podlaharska firma,alebo ako pise peto99 namontovat domcek a potom dovnutra poter ale co urcite netreba zabudnut spravit: nakopat takych "majstrov" :)
Odpovedať
Dakujem za reakcie. Napokon nam to prebrusili, uz je to oooovela lepsie. Tym, ze sa v tejto stavebnej oblasti nevyzname, nie vzdy vieme, co oddoozorovat a aj ked manzel technucky kopu veci vychyta, obcas to dopadne takto a potom to vselijako riesime. Preto si velmi vazim Vas, co sa vyznate a nezistne pomahate radou :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?