Poradíte ohľadom spájania kari sieti v základovej doske?

v projekte je napisane prekritie kari siete aspon dve oka nie je to vela nestacilo by jedno a zvarit alebo kolko treba prekrivat roxory
Odpovedať
Profilova fotka
v projekte som mal aj ja prekrytie 2 oká, aj dozor mi tak odporúčal, statik odporúčal na 3 oka, nakoniec my vyšlo prekrytie na 3 oká a nezostal mi ziaden odpad. viazal som obyčajným viazacím drôtom.
Odpovedať
Mal som napisany text, ktory mi sem nepridalo, nechce sa mi to znovu pisat. Len otazka: Aky je dovod nedorzania projektu?
Odpovedať
Nezvarajte kari siete. Roxory maju v mieste pevneho zvaru inu roztaznost ako beton. Nie je pravidlom, zue to praskne, ale neda sa to vylucit. Najlepsie je viazat to viazasim dratom. Ani prekrytie na 2 oka nie je zle.
Odpovedať
Projekty sú poväčšine predimenzované - statik to má tak prepočítané. Keď sa nastane zrútenie, v prvom rade hľadajú chybu u statika. Ale bežne sa kari siete prekrývajú 2 - 3 oká, podľa priemeru. Najlepšie a najrýchlejšie je spájať viazacím drôtom. Zvar mení vlastnosti materiálu... pri menšom prekrytí sa spoje ešte prekrývajú roxormi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?