Odpoveď na príspevok od marcos33:
Ahojte, Existuje spôsob ako lokalizovat poskode… @marcos33 pomôže len odkopať a drenážovať- odviesť vodu nadradeným drenážnym kanálom mimo dom.Odpoveď na príspevok od mgx:
@marcos33 hydroizolacia bola urobena ako? (mas ne… @mgx ver my že to odkopanie je dosť nepraktické.tie schody ešte pokračujú a od zadu je terén cca v 1/2 okna 1 poschodia. A komunistický modry beton ako chodnik.Odpoveď na príspevok od mgx:
@marcos33 hydroizolacia bola urobena ako? (mas ne… @mgx nakoľko veľká časť domu je ok hľadal by som lokálnu poruchu. Hydroizolacia tam je ale netuším aká.Odpoveď na príspevok od marcos33:
@mgx ver my že to odkopanie je dosť nepraktické.t… @marcos33 to bude oriešok.. Ale možno by si sa mohol pokúsiť opraviť všetky možné praskliny na schodoch a vytesnil spoj schodov o dom.. Nejako sa mi nezdá, aby voda išla z bočného svahu, skôr cez to schodisko si niekde našla cestu. Revitalizácia schodiska živicovým kamenným kobercom do spádu napríklad.. To je tip.. Ale nechcem, aby si ma potom ukameňoval, ked zainvestuješ a ja sa mýlim. Tu je každá rada ako z vešteckej gule.Odpoveď na príspevok od marcos33:
Zicher to co píšeš je zaujímavá teória, to už je … @marcos33 pokojne.. Ja napríklad dlažbu používam na striešku do pivnice, namiesto škridly, alebo plechu, či asfaltu. Mám ju tam na betonovej doske 10 rokov a zatiaľ navypadla žiadna spára a nič neodskočilo. Beton je odspodu suchý aj pri dlhotrvajúcom daždi, taže hydroizolačne funguje bezvadne.Odpoveď na príspevok od marcos33:
Zicher to co píšeš je zaujímavá teória, to už je … @marcos33 daj si hlavne záležať, aby ked budeš klásť dlažbu, aby mala sklon nielen smerom dolu, ale hlavne smerom od domu. Lebo práve tam pri dome ti praskne izolácia najskôr.. Nech odtiaľ odteká voda do opačnej strany.. Prípadne tú spáru medzi domom a schodiskom vysilikonuj.. Nech nepraskne a je pružná. Ostatné spáry už normálne fugasou...Odpoveď na príspevok od mgx:
@uhlikova_stopa neviem co tu chcete hydroizolovat… @mgx to zelezo je zbytok starej zeleznej zarubne, bola tam mala plynomerna miestnost. Je to ta cast pod balkonomOdpoveď na príspevok od mgx:
@uhlikova_stopa neorientujem sa, lepsie bude najs… @mgx no je to tak sprosto odfotene, uznavam :) tie dve okna nad miestom kde je prienik su za tym naukladanym drevom