Odpoveď na príspevok od oliver91n:
Ahojte, ako ste rišili vodorovnú hydroizolácou po… @oliver91n riešim rovnakú situáciu, roxory som dával do čerstvého betónu. V stavebninach mi odporučili dvojlôžkovu hydroizoláciu od Sika alebo Hasoft. Jeden stavbár zase asfaltový pás s nosnou vložkou zo sklenenej tkaniny S40, že ho mám prepichnut cez roxory a normálne napáliť horakom a kolo roxorov dať dvojlôžkovu tekutú lepenku.Odpoveď na príspevok od oliver91n:
Ahojte, ako ste rišili vodorovnú hydroizolácou po… @oliver91n my sme mali len jedno miesto kde bola výstuž a dali sme pásy až k roxorom čo najbližšie a zvyšok 2zložková hydroizolácia od Sika (okolo roxorov aj s presahom na pásy). Spravilo to taký vrstvu ako keby tam bol natavený pás.Odpoveď na príspevok od oliver91n:
Ahojte, ako ste rišili vodorovnú hydroizolácou po… @oliver91n Najskôr by som na spodok vylial betón, s presahom na strany, na ňom urobil horizontálnu hydroizoláciu a až na tým urobil dosku a DTčka. Vertikálny hydroizoláciu DTčiek prepojil s tou spodnou. Tým pádom, není žiadna komplikácia s výstužou a je to spoľahlivé...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@oliver91n Najskôr by som na spodok vylial betón… @frantisekca to znie rozumne. Ale mne ide zvyslá výstuž už od základových pásovOdpoveď na príspevok od jan45:
to je čo za mrakodrap keď tam treba zvislú výztuž… @jan45 máme suterén, prízemie a podkrovie. Verím, že projektant lepšie spáva, keď mi tam tu výstuž nakreslí a jeho peňaženku to nebolí :) Ale netrúfnem si ju tam nedať alebo hľadať projektanta, ktorý sa mi podpíše pod výkres bez zvislej výstuže.Odpoveď na príspevok od oliver91n:
@jan45 máme suterén, prízemie a podkrovie. Verím,… @oliver91n chápem aj Vás, mne je len ľúto tie premárnené prostriedky aj zo spoločenského hľadiska.