Balkon a betonaz na ipu

Zrdavim potreboval by som poradit ohladom balkona. Na balkone sa nachadza ipa na ktoru potrebujem nieco dat ale urcite nie dlazbu. Uvazujem z vyspadovanim z flex betonom tak mi bolo poradene a na tento beton nejake kamienky zo zivicou. Pod beton medzi ipu a beton mi bolo odporucene hydro blok. Poradte co dat pod ten beton a vrstva betonu by bola tak od asi 2 cm do 1,5cm.
Odpovedať
vzhladom nato, ze to mas vymyslene, s cim potrebujes poradit ?
Odpovedať
Cez tie nejaké kamienky so živicou ti voda prejde a ja by som asi neriskoval možnosť že mi betón bude táto voda ničiť. 2cm vrstva betónu asi moc pevná nebude.
Odpovedať
@jardo11 1,5-2cm je tenky musis dat viac tak zo 5 aspon, priamo na ipu nic ine ti netreba, Na beto ide potom hydroizlacia, kup 2 zlozkovu cementovu, samozrejme balkonovy profil, pasku vsetko potom zagrcat to hydroizolaciou, potom mozes dat kamienky ale je to drahe,
Odpovedať
Radia mi ze flex beton je dobry len co pod to na tu ipu ja si myslim ze by sa ani nemuselo. No a tie kamiwnky zo zivicou ked sa da nejaka penetracia a hustejsia zivica by voda nemala prejsť.
Odpovedať
Ta vrstva 2 cm nechcem a ani nemozem koli balkonu a zatazi a preto by som chcel dat beton nejaky kvalitnejsi a este mi niekto povedal ze mam dat do betonu pancierovu sietku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?