Zahradny domcek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojtebchcem staviat zahradny domcek o rozmere 6x3,5 hore veniec a strecha s miernym spadom. Idem to stavat z tehly. Prosim postaci 20 tka hrubka alebo potrebujem 25? Zakladova platna beton 25 hrubka dakujem za rady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chmelko55:

@janka_266 na stránke obce v ktorej žijete to naj…
@chmelko55 majú len starý vzor, aj to len na tlačivo :D a stavebný úrad chce špeci projekt s pečiatkou
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janka_266:

@chmelko55 majú len starý vzor, aj to len na tlač…
@janka_266 pošlite mi mailovú adresu do spravy
Odpovedať

@chmelko55 zaslem vám tlacivo
Odpovedať

@jankom7 25m2
@chmelko55 iba interiér. Strecha okolo toho je dokopy 65
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od filippes:

@bernard_1 A to ti doviezli také hotové alebo ti …
@filippes Myslis, ze to sa, ze ti dovezu uz rovno postaveny domcek a len ho u teba zlozia na miesto? Akoze bolo by to super. Len pri takych vacsich domcekoch neviem, ci to tak moze fungovat. Alebo potom mi napada, ze ci to firma aj montuje na mieste, podla mna je toto skor pravdepodobnejsie, alebo si to uz zakaznik sam sklada.
Odpovedať

@chmelko55 máte mail pozrite či to došlo.
Odpovedať

@chmelko55 máte mail pozrite či to došlo.
@chmelko55 ďakujem, prišlo :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janka_266:

@chmelko55 ďakujem, prišlo :-)
@janka_266 zamalicko
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jankom7:

@macejmatus aky velky mas ten domcek? ja by som p…
@jankom7 Niečo plechové? Chceš murovať alebo kúpiť rovno hotový, nech to máš bez starostí?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od macejmatus:

@vrbo_m ked tak zalovim v pamati, tak asi mesiac …
@macejmatus a kde si to teda viem pozriet? aj to dodanie ale tak celkove tu ponuku, nech viem, ako sa to pohybuju, za aku cenu mozem mat aky domcek.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ziit:

@jankom7 Niečo plechové? Chceš murovať alebo kúpi…
@ziit ja mam kupeny hotovy dreveny a nemenil by som. prislo to hotove, osadili a vybavene, ziadne miesanie malty, murovanie ani stresy so zakladmi. podla mna zbytocne roboty s murovanym, ked sa to da mat rychlo a bez starosti. vyzera to fakt super, sme spokojni. navyse sme to mali postavene za jeden den, ziadne cakanie na remeselnikov alebo pocasie. za mna teda hotovy 👌
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od filippes:

@bernard_1 A to ti doviezli také hotové alebo ti …
@filippes Úplne hotové nie, že by to bol rovno postavený domček, montovali mi to na mieste. Prišli dvaja chlapi, mali to za doobedie hotové. Všetko doniesli so sebou, porobili si, sami tam boli, ja som to nejak nerišiel, čo robia a ako robia 😀 Spravili, upratali si, vyrovnali sme sa a dovi 😁 Akože keby niečo, tak riešia aj záručný aj pozáručný servis, ale nemusel som využiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bernard_1:

@filippes Úplne hotové nie, že by to bol rovno po…
@bernard_1 Môžem sa opýtať, ako dlho trvalo dodanie toho domčeka? Ako ste mali pripravenú tú plochu, kam sa bude domček dávať? Normálne vybetónovaná plocha?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mackatakaczova:

@bernard_1 Môžem sa opýtať, ako dlho trvalo dodan…
@mackatakaczova Záleží, či je domček skladom alebo je na objednávku. Ak je skladom, tak to máš v podstate hneď, záleží ako sa dohodnete na montáži. Ak skladom nie je, tak potom ten mesiac, mesiac a pol cca, to už presne sa dozvieš, keď si vyberieš. Jo, ja som mal na to pripravené miesto, ale možností máš viacero.
Odpovedať

@mackatakaczova Záleží, či je domček skladom aleb…
@bernard_1 tak tak, zalezi ako velmi to komu ponahla. vsak ono vzdy sa pri tych produktoch uvadza dodanie.
Odpovedať

@mackatakaczova Záleží, či je domček skladom aleb…
@bernard_1 A tie ďalšie možnosti sú aké? A čo je najlepšie, najstabilnejšie?
Odpovedať
Článok sa načítava...

@bernard_1 A tie ďalšie možnosti sú aké? A čo je …
@mackatakaczova Tak betonova platna je asi najistejsia si myslim. Domcek ma potom pevny podklad na sto percent. Este aj dlzba zamkova alebo taka nejaka, ked sa da, tak to tiez moze byt, to je este tiez fajn, len zalezi ako je rieseny ten podklad, aby sa to nejak nezosunulo alebo co.
Odpovedať

@bernard_1 tak tak, zalezi ako velmi to komu pona…
@macejmatus Záleží aj na tom, či máš všetko pripravené na montáž, lebo aj to vie termín posunúť. Keď máš pozemok pripravený a všetko okolo vyriešené, montáž ide hladko a rýchlo. Ale keď je treba riešiť ešte základy, prístupy a podobne, tak to môže celé trvať dlhšie. Preto je dobré poriešiť si dopredu veci, aby bolo zabezpečené všetko.
Odpovedať

@bernard_1 A tie ďalšie možnosti sú aké? A čo je …
@mackatakaczova V podstate to slečna pani vyššie už napísala. Ale nespomenula všetky možnosti. Tak ono v prvom rade to musí byť rovná plocha. Betónová doska je taká naistejšia voľba, ale zároveň aj najnákladnejšia, zámková alebo iná dlažba je taká zlatá stredná cesta, ale musí byť všetko tiež spravené poriadne, potom sa dajú tie domky dať aj na betónové kocky napríklad. Ale teda iný výrobcovia to môžu inak odporúčať zase. To si treba všetko preveriť a popýtať sa na to radšej.
Odpovedať
@kendova_anna @bernard_1 Vďaka moc obom, aspoň mám teraz jasnejšiu predstavu 👍 Asi by sme išli teda do tej zámkovej, nech to nie je úplne najdrahšie, ale zároveň aj pevné. Betónová doska by bola fajn, ale už aj tak sme toho do záhrady dali dosť, tak nech to trošku odľahčíme 😄
Odpovedať

@macejmatus Záleží aj na tom, či máš všetko pripr…
@bernard_1 ved jasne, ale tak to si vies vsetko dopredu rozplanovat hadam aj nejak normalne a nie ze na poslednu chvilu sa to bude musiet riesit.
Odpovedať
Profilova fotka

@bernard_1 ved jasne, ale tak to si vies vsetko d…
@macejmatus ked si clovek dopredu premysli a rozplanuje kroky, tak to ide bez stresu. ale uprimne, vela ludi to riesi az ked je to aktualne 😅 potom sa nahanaju majstri, materialy a terminy. preto sa oplati fakt sadnut si, spisat co vsetko treba a ist systematicky, usetris si nervy aj cas, ja uz len tak zvyknem 😉
Odpovedať

@kendova_anna @bernard_1 Vďaka moc obom, aspoň má…
@mackatakaczova Len tiez to musi byt spevnene a rovne, ale to je asi jasne, ze nebude do kopca davat ten domcek 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vrbo_m:

@macejmatus ked si clovek dopredu premysli a rozp…
@vrbo_m ano, to nepopieram 😀 tiez som uz nejake veci na poslednu chvilu a potom nestihacky a narychlo nieco robit. da sa to, nehovorim, ze nie, ale tak lepsie si pripravit veci dopredu je lepsie. a tak ked uz ide o taketo nieco, tak to asi clovek neriesi tak, ze sa zobudi rano s tym, ze dnes objednam zahradny domcek 😀
Odpovedať
Profilova fotka

@vrbo_m ano, to nepopieram 😀 tiez som uz nejake v…
@macejmatus my taki nie sme, ale isto sa aj taketo prototypy najdu 😀 zase ked sa tomu vyberu potom aspon chvilu povenujes, tak fajn, da sa vybrat. mozno aj dobre, ze nerozmyslas potom nad tym dlho a zbytocne to neprekombinovavas.
Odpovedať

@jankom7 25m2
@chmelko55 Od 1.4.2025 do 50m2, alebo sa mýlim???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
A toto bude vysledok
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @chmelko55 Urobil si to ozaj pekne...👍️
Odpovedať

A toto bude vysledok
@chmelko55 Pekne, moderne, to vyzerá. Super. Ja osobne pred krásou dávam prednosť funkčnosti a efektivite. Z tohto pohľadu som proti rovným a pultovým strechám. Rozumiem však, že aj vzhľadom na okolitú architektúru, by Ti šikmá strecha asi nezapasovala do okolia, že ?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?