Zahradny domcek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojtebchcem staviat zahradny domcek o rozmere 6x3,5 hore veniec a strecha s miernym spadom. Idem to stavat z tehly. Prosim postaci 20 tka hrubka alebo potrebujem 25? Zakladova platna beton 25 hrubka dakujem za rady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@chmelko55 Pekne, moderne, to vyzerá. Super. Ja…
@petersd nie nezapasovala nakoľko dom má rovnú strechu
Odpovedať

@chmelko55 Pekne, moderne, to vyzerá. Super. Ja…
@petersd čo sa efektivity a funkčnosti týka tak to spĺňať bude prestrešenie za domčekom a vedľa domčeka vytvára dostatok úložného priestoru
Odpovedať
Ja este raz staviam zahradny, tak si necham doma zlozit 6m lodny kontainer na patky, bez zakladov a nalepil by som na neho 10cm eps, kleber omietka, na vrch 20cm eps s drevennou konstrukciou a trapezovym plechom s miernym presahom. Svojpomocne 6000€ a vela zabavy ;-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

Ja este raz staviam zahradny, tak si necham doma …
@rkorba tiež by som veľa veci robil inak a nie len pri záhradnom domčeku. Ale to vo veku až časom zisti
Odpovedať

Ja este raz staviam zahradny, tak si necham doma …
@rkorba Nič proti chuti a názoru,... ale ja by som budovu tvorenú plechovou konzervou, veru, nechcel...
Odpovedať

@rkorba Nič proti chuti a názoru,... ale ja by so…
@petersd za 3000 mas kompletnu budu, vratane podlahy/strechy a uz je len na sikovnosti majitela co si z nej vytvori.
Odpovedať

@petersd za 3000 mas kompletnu budu, vratane podl…
@rkorba Hej, stále sa niekto ulakomí na cenu.... No, nekúp to.(?)
Odpovedať
Celý domček ako vidíte na obrázku vyjde do 20 000 což si myslím že nie je suma ktorá pri celkovej investícií čo sa týka domu záhrady a celovo nie je suma ktorá by bola devastujuca
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chmelko55:

Celý domček ako vidíte na obrázku vyjde do 20 000…
@chmelko55 mna tiez stal zahradny domcek 20 000 ale pred 8 rokmi, ten cas leti .....
Odpovedať

@petersd za 3000 mas kompletnu budu, vratane podl…
@rkorba Ešte ekonomickejsie je asi tá plechová garáž (Poľská) a tu obaliť. Áno, k nej podlahu treba prirátať. Mám 6x3 metre za asi 460€ s dovozom a montážou. Dá sa to ľahko opláštiť OSB doskou čo není ani 350€ za materiál.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@rkorba Ešte ekonomickejsie je asi tá plechová g…
@frantisekca Ta buda je z papieroveho plechu, ja osobne by som do toho nesiel, ale svojich zakaznikov si vzdy najde.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?