Odpoveď na príspevok od wheel:
Ja by som zas benzinovu nechcel. Chce sa ti behat… @wheel áno súhlas, len ťahať ten x metrový kábel dozadu do záhrady to tiež nie je sranda. Aku asi teda tiež nie, máme náročný terén. S tým benzínom to necháme na tatina keď už kosiť sa mu nechce...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Prečo nie traktorovú? @frantisekca Maminka je všetko, do koča aj do voza, ale do traktora fakt nie. Ale bolo by to rýchle to áno.Odpoveď na príspevok od zicher:
@janas442 https://www.hecht.sk/benzinova-kosack… @zicher tá sa mi práve pozdáva, ďakujem. A sú to Česi takže fajn. 👍Odpoveď na príspevok od mgx:
@zacik 5 rokov mam akumulatorovu kosacku Stihl tr… @mgx tak to ste mi vysvetlili fakt skvele, ďakujem a určite si pozriem uvedené kosačky. 👍👍👍 ste očividne znalecOdpoveď na príspevok od 1michal89:
@janas442 Ovce majú tiež automatiký štart a nepo… @1michal89 náš malý pes Nils keď zbadá ovce tak to bude tiež automatický štart rovno po nich... máme dosť komédie v našej rodine každý deň 🤯 dnes som otočila domov pána Jožka z dediny ktorému chcel dať tatino 70 eur len nech to príde pokosiť za neho a skončí sa tichá domácnosť kvôli koseniu... len mu nepovedal že jedine ručne lebo kosačka nefunguje 🆘 chudák pán JožkoOdpoveď na príspevok od mgx:
@janas442 znalec nie som a kosim len z donutenia… @mgx my tiež z donútenia, záhrada síce vyzerá ako z Monetovho obrazu s tou vysokánskou trávou, ale mamina tam ani nevkročí kvôli kliešťom a tak už týždeň iné neriešime len nová kosačka a už s obedmi to išlo dolu vodou, tak tatinko vbehol do prvej predajne kde chcel kúpiť tú najlacnejšiu kosačku za 200 eur 🆘 tak hovorím že to určite bude nejaký šmejd a on že mám vymyslieť lepšie keď som taká múdra. Tak zajtra sa pochválim so zisteniami a preberieme to :) aj keď netuším čo je mulcovať... inak kosíme len vyslovene párkrát za rok kvôli kliešťom a preto že sa nikomu nechceOdpoveď na príspevok od mgx:
@janas442 znalec nie som a kosim len z donutenia… @mgx zhodou okolností máme na ulici traja rovnakú benzínovú kosačku Stiga za 245 Eur v akcii (2013) a nie je to žiadna otrava ako tvrdíš. Spotrebu má malú, benzín tankujeme občas (má malú spotrebu). 700 Eur by som za AKU kosačku určite nedal, ale je to vec vkusu..Odpoveď na príspevok od mgx:
@zacik 5 rokov mam akumulatorovu kosacku Stihl tr… @mgx Nemusis ma nazyvat magorom, napisal som totiz nieco podobne ako Ty. Elektricka ALEBO aku. Ak je pozemok rovny neclenity viem si predstavit to zvladnut aj s elektrickou ktora stoji kvalitna 200 euro. Inak som povedal, ze radsej akumulatorovu ale poriadnu. Neviem si predstavit 2 zeny maturovat nad nefunkcnou benzinovou, ktora sa relativne casto stane nefunkcna aj ked len kvol nejakej drobnosti. Jednoznacne by som siel do nejakej elektrickej, kludne tu aku co si pisal.Odpoveď na príspevok od janas442:
@technik007 Nemusím, len mamina pri tom chce byť,… @janas442 "" ja nemám rad zvuk kosačky,"" Tak nemám rad zvuk ...alebo nemám rada zvuk kosačky?🤔Odpoveď na príspevok od technik007:
@janas442 "" ja nemám rad zvuk kosačky,"" Tak nem… @technik007 RadA, aj keď dnes je už všetko možné. 🙄Odpoveď na príspevok od janas442:
@technik007 RadA, aj keď dnes je už všetko možné.… @janas442 Aha, už som v obraze...🙂Odpoveď na príspevok od wheel:
@mgx Nemusis ma nazyvat magorom, napisal som toti… @wheel "benzinovou, ktora sa relativne casto stane nefunkcna aj ked len kvol nejakej drobnosti" A na to si ako došiel?! Neber to osobne, toto môže prehlásiť iba magor bez skúseností alebo predajca elektro/AKU kosačiek.Odpoveď na príspevok od janas442:
@zicher tá sa mi práve pozdáva, ďakujem. A sú to … @janas442 ..a Hecht má veľmi dobrý servis..V PD..Mal som od nich pár vecí a spokojnosť..Ostal mi pôdny motor. vrták...Opravoval som el.píly zo spomínanej firmy a servis z PD -do 2 dní bola súčiastka u mňa...Je to taký dobrý stred kvality a spolahlivosti, ceny...Pre mňa výrobky Hecht ok...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@janas442 Nejedná sa o traktor... Písané bolo o … @frantisekca na ulici kúpil jeden z dediny 2 pozemky do "zásoby". Nechal zrovnať a dal vysadiť trávnik a pár stromčekov. Kosí poctivo. Najprv nám mával s elektrickým káblom (za sebou zapojené 2-3 predlžovacie bubny ,) a zrejme ho to omrzelo, bo nakoniec nasadol do takéhoto pohodlného a hlavne rýchleho mini kosačkového "traktora".Odpoveď na príspevok od gadefox:
@wheel "benzinovou, ktora sa relativne casto stan… @gadefox Ano dve zeny ktore potrebuju pokosit pojdu najskor na pumpu kupit benzin, potom po zime ked im biozlozka zaserie karburator budu hladat servis, pripadne budu vytahovat sviecku a cistit ju. Nesranduj. Chlap to zvladne, zena asi tazko. Preto najlepsie je poriadna akumulatorova zrejme, alebo ak dotycnym nevadia pripadne komplikacie tak mozno aj ta benzinova.. ale ja by som do toho asi nesiel (ako zena). Ako chlap v klude.Odpoveď na príspevok od wheel:
Ja by som zas benzinovu nechcel. Chce sa ti behat… @wheel ty by si benzínovú nechcel. Radšej elektrickú šnúrovú. .Vieš si predstaviť ťahať 50m šnúru za kosačkou? Pri takých plochách je už benzínová nevyhnutná. Okrem toho raz za sezonu kúpiť bandasku benzínu a pred kosením doliať je určite menšia námaha, ako baliť a rozbaľovať tú sieťovú šnúru...Odpoveď na príspevok od wheel:
@gadefox Ano dve zeny ktore potrebuju pokosit poj… @wheel vidíš to trochu apokalyticky - ženy by som nepodceňoval. Dnes sú stereotypné role premiešané. Muži vedia variť a ženy kosiť. Môj kamarát bol pred x rokmi stratený, keď jeho žena išla rodiť do nemocnice ("čo si on počne?"). Musela mu a malému synovi navariť na týždeň. Teraz muži kočíkujú, bežne.. Pozri si albumy na MS - niektoré baby betónujú. Človek je extrémne adaptívny tvor, našťastie.. A láskavo nevnucuj druhým, že si lenivý alebo neschopný jeden (max. dva) krát za rok pichnúť hadicu do bandasky pri tankovaní auta..Odpoveď na príspevok od 1michal89:
@duzu Ovca domáca alebo ľudovo či staršie ovca (… @1michal89 môj jeden starký bol bača a v tom čase sa ich u nás chovalo cez 1,5 miliona, dnes ak by sa nedotovali aspoň niektoré "valašky" dnes už nevidíme žiadne, takže mne to nemusíš písaťOdpoveď na príspevok od janas442:
@ralf364 Maminka? Do roku 2023 nám trvalo zbaviť … @janas442 dodnes mám tlačidlový mobil ,lebo je najbezpečnejší pre banku v dome,nemá systém do ktorého sa vie niekto šikovný dostať a na tento pokec mám pomerne veľký displey 27", všetko v jednom, má prádnu klávesnicu , to nový mobil či tablet nemá , a sú vhodnejšie každý na niečo iné