Horúca

Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Lidlu?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Zaujíma na Váš názor na túto značku, pretože čo som počul do kvality je vraj porovnateľná s profi náradím a je za ľudové ceny..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Dnes je akcia na PARKSIDE Akumulátor 20 V/4 Ah, v…
@roman_x A prečo mi neprišlo mailom avízo, že všetko - 10% ????????????
Odpovedať
Email notifikácia im chodí kadejak, niekedy až pred obedom. Väčšinou takéto zľavy dávajú od piatka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@roman_x tato akcia bola aj minuly tyzden - v reg…
@rapidek Ty kupuješ tie "obyčajné" batérie? Veď 4Ah Performance kúpiš za nejakých 25 €/kus, 8Ah za cca 45€. Dnes zas 4Ah P za 25€.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@rapidek Ty kupuješ tie "obyčajné" batérie? Veď …
@frantisekca co je to parkside performance? Myslis tie performance=smart? PAPS?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@roman_x A prečo mi neprišlo mailom avízo, že vš…
@petersd dnes je zlava 15%
Odpovedať

@rapidek Diky, večer pokukám, či niečo nevysnorím... Akurát že už v dielni takmer všetko mám... a dopravu zadarmo zdvihli od 70 € 😢
Odpovedať

@rapidek Ufff.... čakám za týmto tu. 99€ a ešte z toho 15% dole.... No, večer objednám https://www.lidl.sk/p/parkside-perfor... Len neviem, aký je rozdiel medzi PPSK 40 A2 a PPSK 40 B2.... Alebo napr. táto je teraz za tých 99 €, ale na inom mieste na Lidl e-shope je za 219 €.... Ako mám tomu rozumieť ?
Odpovedať

@frantisekca A dobre robi, lebo ako pisem o stranku vzad... performance 4Ah ma realnu kapacitu 3,2Ah a tie "klasicke" 4Ah co sa daju kupit aj dnes maju 3,9Ah :)
Odpovedať

@rapidek Diky, večer pokukám, či niečo nevysnorí…
@petersd Doprava je VZDY zadarmo. Ak mi chyba do 70€, tak zoberiem nieco naviac, co nepotrebujem, aby som presiahol 70€. Tu vec "navyse" potom vratim v lehote, idem okolo posty, tak to tam hodim. Stoji to vytlacit jeden papier a postovne je zdarma, takze .. :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Dnes je akcia na PARKSIDE Akumulátor 20 V/4 Ah, v…
@roman_x Ďakujeme veľmi pekne za cenné informácie. 😄 Dnes som tam už nič nevidela.
Odpovedať

@rapidek Ufff.... čakám za týmto tu. 99€ a ešte …
@petersd Oni v tom maju hokej, obcas. Ja som si tak kupil teraz aku miesadlo na farbu a lepidlo. Stalo 60€, teraz "zrazu" stoji 29,90 a je dam uvadzana zlava 25% :-D A davnejsie som kupil aku flexu ciernu performance za 30€, lebo proste z neznamych pricin tam taka cena svietila... Uz nikdy som ju potom ani len v podobnej cene nevidel..
Odpovedať
@fauni dnes je akcia na Parkside a Parkside Performance pre vybrané druhmi, medzi ktorými je aj predmetná batéria, dnes sa dá kúpiť s kódom 15FP za cca 17 eur/kus, t.j. výhodnejšie ako v pondelok
Odpovedať

@rapidek Ufff.... čakám za týmto tu. 99€ a ešte …
@petersd Ak nemáš kompresor OK, ale ak máš kompresor, rak radšej tú zelenú, lacnejšiu (pozor, tiež vybrať s pilotným oblúkom).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@frantisekca A dobre robi, lebo ako pisem o stran…
@kejsix Neviem aku reálnu kapacitu majú tie 4Ah P batérie, keďže aj články sa v nich líšia, ale čo viem, tak Performance vďaka 21700 článkom dá podstatne vyšší výkon z náradia.
Odpovedať

@kejsix Neviem aku reálnu kapacitu majú tie 4Ah …
@frantisekca porovnaval som samrt 4ah a obycajne, a tak ako kejsix pise, tie obycajne vydrzia ovela viac. 8Ah mam len bluetoothove, neviem ci je tam napisane performacne
Odpovedať

@frantisekca kde maju 8Ah za 45? v eshope som nasiel za 55
Odpovedať
Článok sa načítava...

@frantisekca A dobre robi, lebo ako pisem o stran…
@kejsix Nerobí dobre, lebo tie obyčajné majú podstatne nižší výkon v náradi.... FWF porovnával už x náradia, aké sú rozdiely (napr. v rýchlosti rezu, pílení atď...) a obyc prehráva na plnej čiare. Vo výkonnejším náradi si ťa obyč ani nepípne.
Odpovedať

@frantisekca kde maju 8Ah za 45? v eshope som nas…
@rapidek Bývaa aj 20% zľava (zriedka), ale s 15% si z 55€ skoro na tých 45€.
Odpovedať

@petersd Doprava je VZDY zadarmo. Ak mi chyba do …
@kejsix Mimochodom, zmerajú kapacitu pri odbere napr. 20A, kedy skončia... Lebo náradie neberie 1-2 A. Teda okrem tých svetielok ...
Odpovedať

@kejsix Nerobí dobre, lebo tie obyčajné majú pod…
@frantisekca Tie kapacity som meral, pisem o tom na predchadzajucej strane tohto vlakna. Jemu moze kludne na naradie stacit ta klasika. Vykonnejsie naradie ... neviem, take od parkside nemam :)
Odpovedať

@frantisekca Tie kapacity som meral, pisem o tom …
@kejsix Keď si to osobne meral, tak potom asi dobre vieš, že je rozdiel merať kapacitu napr. tým 1-2 A a napr. 15-20 A. A zvyčajne to čierne náradie je náročnejšie (hodne) na A z batérie. Píla, či flexa 230tka si aj 100A dokážu potiahnuť (teda cez 50A na 1 kus).
Odpovedať
Mám doma vŕtačku a razovi performance. Pri vŕtačke performance 8ah baterke som mal problém prekrúzit prieraz 65mm cez duhu tehlu 🤔stále ju vypinalo
Odpovedať

@petersd Ak nemáš kompresor OK, ale ak máš kompr…
@frantisekca Mám 200 l kompresor, napojený do rozvodu vzduchu po celej dielni. A prečo radšej zelenú plazmu ? Stále som si myslel, že čierne Performance sú akože "profi", teda lepšie a odolnejšie než zelené, nie?
Odpovedať
@petersd Lebo ten kompresor v tej čiernej je slabý (až nedostatočný). Jeho životnosť tiež nebude valná. Brat ju má, ja mám tú zelenú (PPS 40 B3 kúpená minulý rok za 70€), takže viem porovnať. PPS 40 B3 má už tiež ten pilotný oblúk, takže sa už nemusí dokupovať horák. Pilotný oblúk je za mňa veľké +. Ak to mieniš používať v dosahu vzduchovej hadice, tak zelenú. Ak niekde v teréne, kde nemáš možnosť kompresora, tak potom tu čiernu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fugas20:

Mám doma vŕtačku a razovi performance. Pri vŕtačk…
@fugas20 Ak máš slabú vŕtačku, tak nečakaj zázraky. Podľa Nm, od asi 35 do 150 majú. Ja s jednou tou akú vŕtačkou štartujem bager. By nemala bezp. poistku, tak ruky poláme.
Odpovedať

@petersd Lebo ten kompresor v tej čiernej je sla…
@frantisekca Ale dakde som čítal, že aj do plazmy so zabudovaným kompresorom dá pripojiť externý kompresor. (?) HF horák je fakt výhodou. Ozaj, akú max. hrúbku (bežnej) oceli Ti to zvláda, teda že s istotou ?
Odpovedať
Majú kupón ale nedá sa pouzit na akú skrutkovač performance za 59.90
Odpovedať

@fugas20 Ak máš slabú vŕtačku, tak nečakaj zázra…
@frantisekca Ja mám zelenú aku, pred 2rokmi som robil vyvýšené záhony,aku 4Ah, a skrutky Tx 6x160 cca 65ks a ako aj Ty píšeš,ruku "otáčala" jedna radosť. Jednou aku, som bez predvŕtania urobil diery a spoje 10x10cm do hranolov a na jednu "šupu" šla skrutka za skrutkou... Že bola horúca, nemusím písať, ale vydržala a mám ju dodnes...Za mňa veľké +++
Odpovedať

@frantisekca Ale dakde som čítal, že aj do plazmy…
@petersd Nemusíš prerábať nič, už by to tam malo byť. Hrúbka, rýchlosť rezu je limitovaná tými 40A. 10mm železo ide ešte celkom komfortne a rýchlo, bez "otrepov". Tie kolieska na horák pomáhajú rezu, lebo eliminujú bočný náklon. 14mm sa dá ešte odrezať...
Odpovedať
@petersd presne na tú čiernu rezačku je na jutub recenzia, oveľa lepšie výsledky sú s externým kompresorom, dá sa na ňu pripojiť externý, zabudovaný je slabý
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?