Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Rozprávaš z cesty a snažíš sa porovnávať… @petersd to je tvoj ďalší omyl. Nechaj láskavo druhých na pokoji, nech si každý oslavuje sviatky ako uzná za vhodné.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd to je tvoj ďalší omyl. Nechaj láskavo dr… @gadefox Už zas začínaš byť agresívnym a vnímať vyjadrenia druhých iba vlastnou optikou ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Už zas začínaš byť agresívnym a vnímať v… @petersd nebuď precitlivený. To, že sa niekto vyjadruje k tvojim nesprávnym zabetónovaným postojom, nerovná sa agresivita, ale diskusia..Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Už zas začínaš byť agresívnym a vnímať v… @petersd aj ked sa s @gadefox nezhodnem na XY veciach v tomto mu musim dat za pravdu. To ze chces ty tak slavit jedny ci dtuhe sviatky, ved slav. Ze ro trepnem 80% slovakpv slavi rovnako, ved budiz je to ich volba. Aspon sa tu mozeme potom smiat na to kto zas spravil salatu jak pre pol zemegule atd. Ale ked si niekto predstavuje dokonalu napr. Vianocnu pohodu v tom, ze zbali celu rodinu niekam na hotel do hor a po paradnej lyzovacke si uziju zaujimave gurmanske menu nejakeho sikovneho sefkuchara, preco nie. Je to ich rodina, ich volba a maju pravo s tym nalozit ako uznaju za vhodne. Ak si tak silne tradicionalisticky, dufam ze este chodis vsade v kroji a idelne v takych fajnych konopnych gatiach nech poriadne hryzu. Lebo vsak to bola kedysi tradicia na tomto uzemi. Ak niekto raz nechce napr. Tradicne pokrmy vianoc, nech si zavedie vlastnu tradiciu. Napr. Ja sa na vianoce nedotknem ryby. Prevo? Lebo mi ryby proste nechutia nejem ich cely rok a na vianoce to rozhodne nebudem menit a je mi sumafuk ze je to tradicia. Nedajboze aby som sa este piplal so zivym kaprom lebo je to tradicia. Tak ako sa trebars nedotknem fitness zemiakoveho salatu ale neopovrhujem tymi co ho robia (maximalne si z toho ustipacne spravim srandu) ked proste maju taky zivotny styl. Podstata sviatkov nie je v dodrziavani tradicii ale niecom uplne inom...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd aj ked sa s @gadefox nezhodnem na XY vec… @sousedekovci89 Vám dvom už len chýba sa stretnúť a vyobjímať, vybozkávať... Nanucujem niekomu niečo? Vyslovil som iba svoj názor... Je to ale tak typické pre istú časť spoločnosti, prijímať iný názor spôsobom ako Vy teraz.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Ja sa chcem v tomto zastat Petra.Ved nikde nevidi… @kuracinarez Ďakujem, ale nechaj tak. Je tu niekoľko "vysokointeligentných" lepšoľudí, ktorí sú objektívni, spravodliví, tolerantní , atď.... ale len dovtedy, pokiaľ im pritakávaš a zdieľaš ich názory... Majú však zvláštny hendikep. Oni nevedia čítať s porozumením. V jednom príspevku vyššie som jasne napísal, cit.: " Pre mňa za mňa, nech si slávi každy svoje sviatky kde chce... "..... No a toto je napr. podľa sousedka, gadfoxa, Zity a im podobným, moje dirigovanie, ...Odpoveď na príspevok:
Dá sa mať normálne Vianoce, keď dom ešte nie je h… no ako? prisli?Odpoveď na príspevok:
Dá sa mať normálne Vianoce, keď dom ešte nie je h… Ale vazne prisli ci nie?Alebo ako ste to vyriesili?Odpoveď na príspevok od rapidek:
mozno je zadavatel temy na ARE @rapidek toto je presne ako na mk,anonym zada temu a viac neodpovie a zeny vypisuju a vadia sa tam.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@rapidek toto je presne ako na mk,anonym zada tem… @emilia25 onanymne temy vznikli preto, aby sa to tu "hybalo" a bolo v statistikach viac klikov a pristupov