Umiestenie pozemku na križovatke

Dobrý deň, zvažujem kúpu domu, ktorý sa nachádza na rohu križiovatky a hneď vedľa je ďalšia križovatka. Cesta z bodu A do bodu B je relatívne frekventovaná, cesty, ktoré vedú zvislo, sú menej frekventované. Moja obava je, že sa človek na takomto pozemku bude cítiť priveľmi odkrytý a bude tam veľa hluku. Máte niekto skúsenosti s bývaním na podobnom mieste? Ako dobre sa dá ruch z ulice izolovať stromami?
Odpovedať
Ja by som nekúpil. Aktuálne bývam na križovatke v dedine, a hlavnej ceste co vedie medzi dedinami. Zobudzam sa na rýchle prejazdy áut rýchlosťou 100km alebo ťažké kamiony smer diaľnica. Aj so zavretými oknami je to des, predtým som býval v menšej nepriechodné dedine tiež pri križovatke a jedine co som počul bolo max keď sused ráno kosil, inac spokojnosť. Čiže skúste toto zohľadniť viac ako len toto ci budete na očiach každému kto pôjde okolo.
Odpovedať
@lamper429 väčšinou takéto pozemky sú viac v centre takže s hlukom treba počítať ale zas majú výhodu že všade je bližšie ak chcete kľud a je tam premávka tak hľadač inde ak zas dobrú dostupnosť tak sú to ideálne pozemky a na hluk po čase zvykne. Sa tam postavte a či vám to vadí je na vás.
Odpovedať
Urcite by som to nekupoval nonstop hluk prach rusno stale. Velmi zle miesto na zivot.
Odpovedať
@lamper429 neviem si predstaviť cúvať z dvora na tak frekventované cesty, alebo odkiaľ by bol vjazd, výjazd na pozemok, prípadne aj ti príde návšteva je tam možnosť parkovania? my teraz bývame v byte pri frekventovanej ceste, križovatke, ten hluk nie je tak strašný ako ten prach
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?