Veľkosť parkovacieho miesta na pozemku ?

Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či ste sa stretli s tým, keď Vám stavebná firma riešila projekt, boli na pozemku dohodli sme sa že na nákrese bude miesto pre auta na pravej strane domu tj. veľkosť min. zo zákona že vraj musíme dodržať - 3 autá podľa zákona, aj keď možno dakedy tam bude iba jedno auto, a že teraz to musia dať do projekty na úplne opačnú stranu pozemku kde už máme iné plány čo tam bude, na nákrese kvôli povoleniu na stav. pozemku, že vraj sa nič nemení iba na nákrese to bude na tom mieste ale že kde si to mi reálne dáme tam kam chceme, že to len na nákrese bude na oko kvôli povoleniu, len sa bojím či to reálne môžem potom ja dať parkov. miesto tam kam to ja potrebujem, nie kde to bude zakreslené v projekte? Vie mi niekto pomôcť s týmto problémom, nejaké reálne skúsenosti ? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@berek tá prvá veta príspevku je fakt parádna. Pre jednoduchosť a jasné pochopenie, by bolo vhodné písať kratšie a zrozumiteľnejšie vety. K veci. Nech projekt rešpektuje tvoje požiadavky. Ak to chceš mať na jednej konkrétnej strane, nech je to tak aj v projekte. Vyhneš sa prípadným komplikáciám v budúcnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
trval by som na tom aby to bolo na tej strane ktoru si si vybral. ako este som sa nestretol s tym, ze by s tym bol takyto problem
Odpovedať
@berek parkujeme uplne inde, ako to bolo nakreslene v projekte.. My sme vtedy napr. este poriadne netusili, ako vyriesime dvor a parking..Takze v projekte mame nieco, real je iny..Nikoho to nezaujimalo ani pri kolaudacii, ani nikdy..
Odpovedať
Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?