Odpoveď na príspevok od evhengorodsky6:
Ahojte, vítam všetkých! My sme Ukrajinci. Žijeme… @evhengorodsky6 moj znamy ma susedov ukrajincov co si prenajali byt// mladi..., a robia taktiez hluk aj do polnoci.. bola tam uz 3 krat policia a nic....... mate proste imunitu...Odpoveď na príspevok od evhengorodsky6:
Ahojte, vítam všetkých! My sme Ukrajinci. Žijeme… @evhengorodsky6 Ten mladik musi isto aj niekedy spat a ako poznam tychto malych smradov vacsinou je to cele doobedie tak si treba od 6tej do 13tej pustit tiez reprak a jeho biorytmus sa zmeni a navyse neporusujete nocny klud. Kedze tvrdis ze je to od maja tak by som investoval hned. A ideal si najst paradnu slucku a tu mu pustat dokola... taky gangnamstyle rozvlni kazdeho ale 100x po sebe uz nasere.Odpoveď na príspevok od milan209209:
Keďže toto zaváňa provokáciou moja rada: nech je … @milan209209 Tak to aj je!!!Odpoveď na príspevok od mimms:
@evhengorodsky6 moj znamy ma susedov ukrajincov … @mimms to vobec neni tym. Ale policajtami. Proste sa im to nechce riesit. My sme mali na byvalom byte takyto problem so spanielom v byte nad nami. Tym ze obed prespal, fungoval dlhsie do noci a aj jeho deti. Bezne buchot treskot jazdenie odrazadlom po laminate. Ak odisiel do spanielska (zil tak na striedacku) a bola s detmi doma iba ich mama (slovenka) bol klud. Ked sme ju uz raz upozornili (ona otvorila dvere) ze naozaj po 22.00 by nemuseli robit taky ramus (za co sa ospravedlnila) tak za 10 minut sme ho mali pred bytom v utocnom tone ci mame problem s jeho zenou. Zhodou okolnosti bol v byte aj nas domaci a ten situaciu ukrotil lebo atmosfera hustla. Spaniel po nasom vysvetleni odisiel so slovami ze to su jeho deti a on ich bude vychovavat ako on uzna za vhodne. Nasledne pandomaci vysvetlil ze s nim ma problem cela bytovka a policia/urady to odmietaju riesit.Odpoveď na príspevok od evhengorodsky6:
Ahojte, vítam všetkých! My sme Ukrajinci. Žijeme… @evhengorodsky6 шалом, "українцю"👋 все вирішується просто, від'єднай(перекуси) дроти живлення його квартири 😉Odpoveď na príspevok od dusantt:
su len 2 moznosti, odstahovat sa, alebo na modre … @dusantt ja co som si kupil velky reprak, tiez sa mi bol stazovat sused :D, vedla v dome, on 50 cm stena ja 60 cm stena, medzi domami 6 metrov, zavrete okna, ale basy sa siria neskutocne