Poistenie rozostavanej stavby

Ahojte, kupujeme rozostavany dom a potrebujeme ho dat poistit? kde ste poistovali rozostavany dom?viete odporucit nejaku poistovnu, viem, ze allianz poistuje rozostavane domy.dakujem
Odpovedať
@moni1912 dobry den mi mame poistku cez uniqu
Odpovedať
Dala by som v uniqe alebo allianzi.
Odpovedať
Koľko asi vyjde taká poistka
Odpovedať
@endusko zhruba to vychadza asi na kazdych 10 tisic 10€ +-,priklada ak mas poistenie na 150 tisic tak platis za poistky asi 150€ na rok.+-
Odpovedať
@1gugu a ake su podmienky ak sa smiem opytat? Zaujima ma hlavne ci je nutne oplotenie a alarm. dakujem
Odpovedať
@marek_norway ja som nemal oplotenie,ani alarm a skodu zaplatili.poistene v csob
Odpovedať
@marek_norway Logicky ak niekto začína stavať tak nemá alarm a oplotenie keď si niekto da tak len dočasne,ktore zlodejom v ničom nebrani vniknut na pozemok.
Odpovedať
@moni1912 pytas sa zbytocnosti, chod do banky s najlacnejsim navrhom zmluvy ci im to vyhovuje, lebo to asi potrebujes za ucelom hypo a ked s tym nebudu mat problem zaplat si ju a mas pokoj.
Odpovedať
@1gugu ja prave hned ako zalozia okna a dvere alarm planujem dat, len to oplotenie by bol trochu problem...uvidime, snad poistovni bude alarm stacit..
Odpovedať
@marek_norway ja nemam ani alarm ani plot a poistil som stavbu este ked som nemal ani okna. Len si musis urcit vysku poistenia na zaciatku moze byt nizsia a potom sa zvysi
Odpovedať
@rkorba tak neodpovedaj na zbytocnosti. keby som riesila poistenie v banke, nekladiem tuto otazku.
Odpovedať
@moni1912 to je ti zatazko vyplnit xy poistnych formularov na nete, ked si leniva zdvihnut svoju rit a ist sa spytat do poistovien osobne 8-( Nikto nepozna tvoju chtenu novostavbu, nedajboze jej lokaciu a buducu hodnotu!
Odpovedať
@moni1912 google poznas? https://www.netfinancie.sk/poistenie-...
Odpovedať
@zita19 toto som si vyplnila, dakujem
Odpovedať
@rkorba prepac, neviem preco ma urazas. Ja som sa pytala na odporucanie. Prosim Ta, ak nevies poradit, odbavuj sa inde.
Odpovedať
Dakujem vsetkym kt. mi poradili.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Robil, uzatváral niekto v poslednú dobu poistenie stavby? Hľadal som, čítal som zmluvné podmienky, ale akosi nemôžem nájsť poistenie, kde by bolo krytie aj v prípade, že objekt není oplotený, uzamknutý. Napríklad na nete je, že napríklad Union má taký produkt. Dnes osobná návšteva a ževraj nič také nemajú (pani to ešte aj telefonicky s niekým konzultovala). Predovšetkým sa mi jedná o krytie pre prípad krádeže, vandalizmu, poistenie stav. mechanizmov, lebo v prípade pádu lietadla, či podobného skutku má plnenie nezaujíma, si proste poplačem do vankúša a začnem odznova. Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?