O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dlažba na interiérové schody
Radi by sme dali dlazbu na schody, tak sa chcem sa opytat ohladom dlazby na interierove schody, ak …
mischo
Pred 14 rokmi
3
Aký rozmer šuplíka do vstavanej skrine?
vedel by mi niekto poradit aky rozmer potrebujem na suplik do vstavanej skrine sirka 60cm /2,4 cm s…
dominius
Pred 14 rokmi
14
Ako sa píše list banke o konci fixácie?
Ahojte, konci nam 3-rocna fixacia. Podla zmluvy mozme poziadat o zmenu urokovej sadzby 2 mesiace pr…
alenocka
Pred 14 rokmi
2
Videli ste niekde obkladačky s kvetinovým vzorom?
ahoj milé žienky, chcem sa vás spýtať - či nepoznáte, alebo či ste niekedy/niekde videli obkladačky…
malamargaretka
Pred 14 rokmi
1
Som tu nová - anusik2
Ahojte, som tu nova.. z tejto stranky budem cerpat napady pri stavbe nasho dalsieho domceka... daku…
jankika
Pred 14 rokmi
3
Z ktorej banky si mám zobrať hypotéku?
ahojte :) vdaka tejto stranke sa nam podarilo uspesne zorganizovat svadbicku a teraz prisiel rad n…
katarinka2010
Pred 14 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Koľko ste zaplatili za rozvody vody?
Koľko ste zaplatili za rozvody vody .?Staviame bungalov 120 m obyt plocha a máme ponuku na 2000 eur…
mima1
Pred 14 rokmi
4
Ako ste získali pozemok na stavbu rodinného domu?
Veľmi by som potrebovala vedieť ak ste získali potemok na stavbu. Momentálne platím HÚ na 3 izbový …
bets
Pred 14 rokmi
12
sponzor fóra
Aký krb do stredu L miestnosti?
Potrebujem pomoct! Dajte mi nejaky tip aky krbik dat do stredu eLkovej miestnosti, na jednom ramene…
denulla
Pred 14 rokmi
1
Fasáda domu kombinovaná s kameňom?
máte niekto fasádu domu kombinovanú s kameňom (príp. imitáciou kameňa) ? Ak áno, dajte foto, ale po…
adrianal
Pred 14 rokmi
4
Reklamovať zlý filter na digestor?
ahojte, v kuch. štúdiu sme spolu s linkou brali aj spotrebiče a na digestor dodali nevhodný filter.…
nanulik
Pred 14 rokmi
1
Som tu nový - edmund
Ahojte vsetci na MS, ja som sa rozhodol zaregistrovat , lebo v tomto roku sa pokusim rozbehnut reko…
edmund
Pred 14 rokmi
11
Laminátový drez. Máte skúsenosti?
Má niekto skúsenosti z týmto drezom??? neviem sa rozhodnúť....nerezový určite nechcem a granitový j…
andyfoto
Pred 14 rokmi
2
Záhorská Bystrica verzus Jarovce či Rusovce
viete mi niekto poradit kde je lepsie hladat docasne byvanie? Hladam podnajom pre znamu z cudziny, …
wirgin
Pred 14 rokmi
2
Má niekto kotol na pelety?
chcem vedieť viac o kotli na pelety.. skúsenosti, rady.. klady, zápory.. ja v tom vidím zatiaľ l…
veroniduri
Pred 14 rokmi
1
Aj vy máte záľubu v zariaďovaní?
Ahojte je tu nejaký interierový desiner kt. to ma ako záľubu a vyžíva sa v tom aby poradil :) ako …
katrin21
Pred 14 rokmi
11
Premier 195 od Prodomu. Čo by ste na ňom zmenili?
Projekt uz mame objednany. Namiesto zimnej zahrady chcem krytu terasu. Poradite este nejake zmeny?
matrina
Pred 14 rokmi
2
Kde majú najlacnejšie lesklé kochlíky?
zhaňam kochličky do bytu lesklé čierne,zelené a biele..poraďte kde zoženiem najlacnejšie...a prosím…
bellada
Pred 14 rokmi
2
Som tu nová - veronkatt
Ahojky začiname s nasim snom a to je vlastný dom! Uz sa moc tesime a dakujeme za inspirácie, nakolk…
cerler
Pred 14 rokmi
4
Sklenené posuvné dvere do steny. Referencie?
Má niekto sklenené posuvné dvere na kúpelni? ako ste spokojní? sú sklenené dvere vôbec praktické a …
kraco
Pred 14 rokmi
2
Zháňam tento konkrétny obklad do kúpeľne
Ahojte, zhánam tento obklad, foto som si stiahla tu niekde na modrejstreche (neviem či SR alebo ČR)…
kirik
Pred 14 rokmi
4
Akú podlahu v jednotlivých izbách?
Poraďte mi , prosím, či na poschodí mám dať rovnakú podlahu do všetkých izieb, aj na chodbu, alebo …
patrik5786
Pred 14 rokmi
3
Som tu nový - mkbb
Ahojte, konečne si ideme postupne napĺňať náš najväčší sen, ktorým je vlastný domček :-D
mkbb
Pred 14 rokmi
1
Som tu nová - 11laruska11
Ahoj som Ľubica všetkých zdravím
jerrry1
Pred 14 rokmi
2
Som tu nová - kawasaki17
ahojte vsetci. na tejto super stranke som nova :-) a neviem kde zacat.... :-) :-) :-)
jerrry1
Pred 14 rokmi
8
Za akú cenu ste kupovali škridlu?
Ahojte chcem sa spýtať akú (Tondach, Bramac,....typ škridly, povrchová úprava) , kde, kedy a s akou…
lemon84
Pred 14 rokmi
7
Záhorská Bystrica alebo Jarovce či Rusovce?
Obnovujem temu: viete mi niekto poradit kde je lepsie hladat docasne byvanie? Hladam podnajom pre z…
mirim
Pred 14 rokmi
1
Koľko nás vyjdú základy domu svojpomocne?
Čaute všetci. Na jar začíname stavať dom a rad by som sa Vás opýtal keď ideme stavať dom s rozlohou…
michal4701
Pred 14 rokmi
9
Orezávanie rodinného domu. Odhad nákladov?
Chceme prerábať RD. Po povodniach nám presakuje spodná voda. Steny ostali vlhké. Robil niekto orezá…
alena1111
Pred 14 rokmi
20
Vyhorenie sadzí. Máte skúsenosti?
Neviem či sa ta téma týka stavebníctva ale má niekto už skusenosti s vyhorením sadzí?????
skorpionka34
Pred 14 rokmi
24
1
2
…
3559
3560
3561
3562
3563
…