Som tu nový - edmund

Profilova fotka
Ahojte vsetci na MS, ja som sa rozhodol zaregistrovat , lebo v tomto roku sa pokusim rozbehnut rekonstrukciu svojho bytu. Aj ked ide iba o dvoj-izbovy tak roboty bude az neurekom, kedze patri medzi tie starsie a bude potrebovat kompletnu rekonstrukciu od elektroinstalacie cez kurenie a dispoziciu az po nove zariadenie. Pri vsetkych casopisoch o byvani a dizajne uz clovek nestiha v tolkych informaciach hlavne ked si clovek mesiac po mesiaci otvori casopis a zasa najde nieco nove modernejsie. Potom je velmi tazke ssa rozhodnut a uz aj menim a rozmyslam co by kde pasovalo. Tu sa mozem poradit najst inspiracie a podelit sa aj so svojimi poznatkami. Tak som velmi rad ze sa mozem aj ja pridat do rodiny ModrejStrechy. Ahojte
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj edmund , nikto ťa tu viac dní nevíta, tak som sa rozhodla, že to urobím prvý krát ja. Vitaj a s radosťou čerpaj nápady z MS. . Prajem ti veľa energie , nápadov a šťastia pri rekonštrukcii tvojho dvojizbového bytu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, Edmund, mas zaujímave meno :) vitaj na streche, istotne tu najdes vela inspiracii. S tými novymi vecami mas pravdu, ja som napr. vcera totalne prevratila svoje plany a rozhodla som sa napr. pre biele skrinky do kupelne, ktore som dlllllllho vehementne odmietala. Vcera ma konecne očarili... :-D to je život :) Tak ešte raz, pridavam sa k designe3 a vítam ťa tu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Edmund dufam, že ti strecha pomože a naberieš tu veľa inšpirácie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ja si ani neviem predstaviť človeka, ktorý by bol aj po rokoch 100% spokojný . Preto sa asi treba držať pravidla nadčasovosti. Vtedy sa najmenej vecí vyhadzuje do kontajnera:). @edmund prajem ti k tomu všetkému dobré oko nadčasovosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@designe3 no ved tym som sa aj riadila , ked som zariadovala kupelnu-- ziadne vystrelkove kvitky, vzory a pod... klasicka nadcasova elegancia, teda dufam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 veď ja viem, ty by si tu mala byť ako vzor! Napr. tvoja kúpeľňa je príklad nadčasovosti. Tá ťa určite prežije.
Odpovedať
Profilova fotka
@designe3 dakujem x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@designe3 Dakujem ti velmi pekne, ja som ani potom uz nepozeral ci mi niekto nieco napisal alebo nie tak sa ospravedlnujem ze som zareagoval tak neskoro :.-) to stastie a hlavne vela nervov budem potrebovat aby som to dotiahol do tej najvacsej spokojnosti. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Dufam ze ti dizajneri dalsi ludia co tak moc "sprijemnuju" rozhodovanie co si dat do domu nebudu az tak produktivny:-) A dakujem za privitanie
Odpovedať
Profilova fotka
@mdena Dakujem ti tiez sa tesim :-) na nove inspiracie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?