Koľko nás vyjdú základy domu svojpomocne?

Čaute všetci. Na jar začíname stavať dom a rad by som sa Vás opýtal keď ideme stavať dom s rozlohou 9m x 11 plus garáž čiže 12,6m x 11m koľko potrebujeme peňazí na hrubú stavbu, samozrejme aj pivnice 8,2m x 11m. Podľa Vás do 35 tisíc eur sa zmestíme???Samozrejme všetko svojpomocne,okrem betonu ktorý bude dovažaný, materiál Ytong,strecha Bramac,Tondach . Poprosím Vás kto ma aké skúsenosti píšte budem Vám vďačný a budem rád keď napíšete koľko Vás čo stálo od pivníc až po strechu.
Odpovedať
Profilova fotka
zaujimave aj mna to zaujima nas rozmer je podobny 12m x 11,5m ale bez podpivničenia no cca pocitame z rovnakou sumou kedze to nebude uplne svojpomocne :-|
Odpovedať
no tak dufam ze nemame nasadene ruzove okuliare...ale skor ci neskor to zistime :-) ..
Odpovedať
@michal4701 No skús si podať viac cenových ponúk a tak veru najlepšie porovnáš hm. Ale 35 myslím , že asi málo hm. Jedine ak máš už pripraveného veľa materiálu na stavbu
Odpovedať
@michal4701 Ahoj ,,my staviame bungalov 10,5 x 15 m a pivnice su 10,5 x 11 metrov. Doteraz sme minuli 32500 eur a to sme este burali stary dom, majstri boli iba na streche. kukni si nase foto na profile.Zvladnete to v pohode, ale musite vyjednavat ceny v stavebninach, nedajte sa!
Odpovedať
Profilova fotka
@michal4701 náš bungalov má 11,25 x 11,9 m, podpivničené máme detské izby, kúpeľnu a časť chodby (čo je plocha cca 7,5x 5 m. (môžeš pozrieť v albume) Všetko úplne svojpomocne, platili sme za robotu len murárovi, čo pomáhal manželovi s obvodovými múrmi (muž je síce murár, ale takto to bolo rýchlejšie) a hrubá stavba s oknami nás vyšla 32400 eur. Nie sú v tom zarátané papierovačky, náradie ädokopy zatiaľ ďalších takmer 2000 eur), strava či benzín. Tiež sme stavali z Ytongu a strecha je Bramac. Držím palce, aby to aj vám pekne vyšlo!
Odpovedať
no my chceme vlastne stavat kompakt 601 + garaz a pivnice, tak dufam ze sa do tych 35 tisic eur zmestime, len pocitam hrubu stavbu, tak uvidime.
Odpovedať
ahoj a uz ste zacali ja sa bojim ze do 50tisic sa nezmestime dvojposchodie a pivnice 8x8?
Odpovedať
@lenka591985 ahoj no my nie este len zaciname na jar tak ja dufam ze sa do rzpoctu s hrubou stavbou zmestime...drzim palce aj vam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?