O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Architekt, projektant - Trnava a okolie
Ahojte, prosím Vás vedel by nám niekto odporučiť dobrého architekta / projektanta, ktorý by nám ved…
dianau
Pred 5 rokmi
1
Premaľovanie šmúh na hnedej stene
Ahojte, pred 3 rokmi sme vymaľovali obývačku hnedou farbou, netrvalo dlho na stene sa po dotyku za…
duzu
Pred 5 rokmi
4
EcoZÁKLADY s.r.o. Levide - skúsenosti
Dobrý deň, plánujeme stavbu RD a chcel by som sa opýtať či náhodou nemá niekto skúsenosti so staveb…
samilivi
Pred 5 rokmi
1
Zariadenie na výrobu skvapalneného vzduchu
Pozdravujem, chcem sa opýtať či sa dá vyrobiť v domácich podmienkach zariadenie na výrobu…
duzu
Pred 5 rokmi
1
2
44
Nebude obývačka s francúzskymi oknami na sever tmavá?
Zdravim Zvazujeme kupu jedneho pozemku. 17x80m ... problem vsak vidim v jeho orientacii. Od ulice …
jakabkodano
Pred 5 rokmi
1
2
32
Aké veľké LED zrkadlo v kúpeľni vybrať?
Ahojte, prosím Vás, tí ktorí máte LED zrkadlo v kúpelni, odkial ste objednávali, kupovali? My by sm…
jakabkodano
Pred 5 rokmi
1
2
45
Kde kúpim súčiastky na nábytok?
Dobry den, vedeli by ste mi poradiť kde zohnať suciastky. Starky vyrába pre starku kredenc. Retro p…
jakabkodano
Pred 5 rokmi
4
Ratanový nábytok z Teak-it.sk - zničený vnútorný poťah
Zdravím všetkých, pred 3 rokmi sme si kúpili ratanový set singapur z Teak-it.sk, sedačka je výborná…
zita19
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Aký odporúčate typ digestora do skrinky?
s akým typom máte lepšie skúsenosti ? s týmto nevýsuvným https://www.tpd.sk/elica-era-gr-a-52-…
lenkito10
Pred 5 rokmi
2
Je lepšia rovná alebo zaoblená škridla?
Prosim vas rozhodujeme sa s manželom na bungalov skridlu mne sa paci zaoblená jemu rovna... Prosim …
logo22
Pred 5 rokmi
9
Je lepšia podlaha alebo dlažba na podlahové kúrenie?
Ahojte, prosím skúsenosť 🙏dali sme anhydritovy poter s plánom drevenej alebo laminátové podlahy. Av…
cheizy29
Pred 5 rokmi
13
Hranatý vývod na digestor a vplyv na výkon
Hojte, bude mat digestor znizeny vykon ak dam vystup cez hranaty profil rovnakej plochy prierezu ak…
zita19
Pred 5 rokmi
2
Betónový plot od firmy Remau - skúsenosti
Dobrý deň chcem si dať betónový plot od firmy REMU puste Úľany máte prosím skúsenosť. Ďakujem za ra…
karol6777
Pred 5 rokmi
3
Geobunky - skúsenosti
Dobry den, prosim Vas, nemate niekto priame skusenosti s geobunkami? Planujem vytvorit parkovacie s…
jan45
Pred 5 rokmi
4
Prečo máme praskliny na sadrokartónovom strope?
Ahojte, Prosím Vás neviete poradiť preco sa nam stale objavuju praskliny v spojoch? uz to bolo o…
dart9
Pred 5 rokmi
26
Okná a dvere od PK Plast s.r.o. - skúsenosti
Dobrý deň prosím vás nemá niekto skúsenosť s firmou PK Plast s. r. o Ivanka pri Dunaji Ďakujem p…
espera
Pred 5 rokmi
1
Dajú sa posuvné dvere do púzdra demontovať a čistiť?
Ahojte, riešim PD pre seba a v jednom prechode do obývacej izby by sa mi veľmi hodili posuvné dve…
chrobak7
Pred 5 rokmi
15
Osvetlenie kuchyne a obývačky
Dobrý deň, potrebujem pomôcť s osvetlením kuchyne a obývačky. Celkom ma miestnosť dĺžku 12m, v stre…
ramoon
Pred 5 rokmi
18
Ako máte zriadený ohrev vody? Máte elektrické kúrenie?
Zdravim, mam otazku na tych ktory kuria eleltrikou v podlahe. Viete mi odporucit nejaku serioznu fi…
mgx
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
122
Ako zapojiť domáci telefón Tesla dt93 4fp 110 52 20?
Ahojte. Viete mi povedať ako mám zapojiť telefón? Biely, červený a čierny kábel sú odpojene. Ďaku…
sonka97
Pred 5 rokmi
1
Ako usporiadať parozábranu v podkroví?
Zdravim, Ako usporiadat parozabranu v podkrovi, mame iba dve moznosti: 1. Isover profi 18cm - p…
eagleowl
Pred 5 rokmi
1
2
39
Ako vyzerá Paulovnia plstnatá v čase kvitnutia?
Prosím máte niekto tento strom? Chcela by som vidieť reálne fotky v čase kvitnutia, prípadne podeľt…
maickamf
Pred 5 rokmi
1
Oprava fasády okolo okien
Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu. Stav je taký, že na dome máme okná od slovaktualu. Pri mont…
karrooll
Pred 5 rokmi
3
Drenáž 50 ročného kamenného základu
Dobrý deň, poprosil by som o radu ako najlepsie najidealnejsie odrenazovat zaklad tohto 50rocneho k…
lukas861994
Pred 5 rokmi
21
Úprava terénu a sadenie živého plotu
Dobry den, potreboval by som v nasej zahrade vykopat okraje pri plote a pripravit ich na sadenie…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Dlažby a obklady do novostavby - skúsenosti a rady
Dobry deň prajem všetkym chcel aby som poprosit o radu vaše skusenosti. Pozeram obklady a dlazby do…
chrapovic10
Pred 5 rokmi
3
Použili ste v garáži náter Sikafloor Garage?
Ahojte, je tu niekto, kto použil v garáži náter sikafloor garage? Alebo viete neaku recenziu na t…
milanbrontvaj
Pred 5 rokmi
1
Aké kalové čerpadlo na odčerpanie žumpy odporúčate?
Zdravím, chcem kupit kalove čerpadlo na odčerpanie žumpy (sypem bakterie) na moj pozemok. Narazil …
milan_vt
Pred 5 rokmi
6
Prútikár na hľadanie prameňa pre studňu - Orava
Hľadám prutikara, ktorý by mi vedel vyhľadať prameň na kopanie studne. Okolie Oravy. Studňu si chc…
meri123
Pred 5 rokmi
1
Servis v autorizovanom servise Dacia
Kupíl som si daciu logan v r. 2017 , má záruku 3 roky, dva krát som ju servisoval v autorizovanom s…
wavrinecova12
Pred 5 rokmi
7
1
2
…
1215
1216
1217
1218
1219
…