Ako eliminovať zápach susedových zvierat?

Zobraz úvodný príspevok
Prosím poradte co mam robit. Od susedovych zvierat k nam prenika neznesitelny zapach. Najhorsie je to v tychto horucich dnoch. Sused chova vacsie mnozstvo hospodarskych zvierat. Bola som uz aj na obecnom urade, ale vraj kym neporusuje ziadny zakon, neda sa s tym nic robit.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade """no to nie je normálne chovať, už je 21.storočie a chvalabohu klasický sedliaci vymreli.""" No Tebe za toto vyhlásenie by mali dať NOBELOVU CENU!!!!!!!!!!!!!! V Fr bol súd so súvislosti s jedným "nepodareným kohútom" ktorý si dovolil kikiríkať, kedy sa mu zachcelo, čo myslíš Ty inteligent kto vyhral??????
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Profilova fotka
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade a sused si kupil sliepky a postavil kurnik. Jemu mozno prekaza vas sterilny dvor, farba strechy, hlucne tepelko na dvore, vase poprdkavanie si na zahrade, kosenie travy benzinovou kosackou namiesto elektrickej, dym z komina ( ak kurite drevom) a kvantum dalsich veci, no bude sa s tym musiet tak isto zmierit ako vy so susedom a hospodarskymi zvieratami :) cus.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade "" Vidím že tu odpovedajú typický sedliaci okotení na hnoji 😀""" Ty si sa nenarodil, ale vyskytol...Z Teba musela mať rodina radosť, inteligent... Nebyť sedliakov tak by si nemal čo jesť.🤔
Odpovedať
....ved aj paradajky sa dajú kúpit v obchode tak neviem načo to ludia pestujú pri dome ,že @edassade? 😁 https://www.modrastrecha.sk/blog/edas... ..a papriky tiež sa daju kupit https://www.modrastrecha.sk/blog/edas...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@edassade prezitok su tvoje nazory ak si nikdy ne…
@sousedekovci89 ja som do 15r jedol len to čo sa doma dopestovalo alebo dochovalo, takže mäsko len v čase zabýjačiek,a čerstvé ovocie v zime len z rozprávky o 12 mesiačikoch,dnes v tej dedine už bývajú väčšinou len paštikári, a ja jem väčšinou len to čo majú v hypermarketoch a neťažujem si, stále kúpim čo kedy chcem,a ked sme pri tých kačiciach, najhoršia je ma-kačka, lepšia je pečená-kačka ale najlepšia je trt-kačka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@sousedekovci89 ja som do 15r jedol len to čo sa …
@duzu "tých kačiciach, najhoršia je ma-kačka, lepšia je pečená-kačka ale najlepšia je trt-kačka"" nie je najhoršia ma-kačka ale zatykačka...😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@duzu "tých kačiciach, najhoršia je ma-kačka, lep…
@technik007 zaty-kačka ani tak nie ale potom je to horšie, mám známeho z rodiny, niekedy robil -štartéra Mikimu a dostak za to 14r. natvrdo, dnes sa stále súdi aj ked už na slobode, priamy svedkovia už dávno voňajú fialky odspodu
Odpovedať

@technik007 zaty-kačka ani tak nie ale potom je t…
@duzu Ten ktory nic nevidel,nic nevedel,iba sa nahodou vyskytol?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@duzu Ten ktory nic nevidel,nic nevedel,iba sa na…
@kuracinarez tomu vôbec nerozumiem, on nerobil nič iné len štartoval auto , musel ho naštatovať tak aby nikdy neexplodovalo, to čo robili iní vedel tak z počutia, chodil vždy svojím autom, tam kde bolo treba
Odpovedať

@kuracinarez tomu vôbec nerozumiem, on nerobil ni…
@duzu Ved ja to nespochybnujem.Videl som zopar rozhovorov s nim a vsade hovori ze nic nevedel ani nevidel,preto to pisem(pokial teda myslime toho isteho cloveka).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade sedlaci ta zivia aby si v tych marketoch daco mal pribrzdenec.
Odpovedať

@technik007 zaty-kačka ani tak nie ale potom je t…
@duzu No a čo my s tým máme.....😁
Odpovedať
Článok sa načítava...
To je zase debata, "paščekári" vs sedláci. 🤣 (obrazne povedané) @sousedekovci89 Tak práve do tých amrketov to asi sedláci nevozia. Už len tie vajcia keď si porovnáš, je to niečo iné. To isté paradajky. Nehovorím, nájdu sa niekedy aj dobré, to musím potvrdiť, ale nie vždy sa zadarí. Niekedy sú neskutočne plané, bez chuti. A o jahodách ani nehovorím. Ale to sa týka všetkého. Zoženieš aj dobré veci, ale to si asi aj zaplatíš pekne. A taký med od včelára, keď krásne "scukernatie", to je ončo. Pomaly v tom zohneš kovovú lyžičku. Tieto hádky kto je lepší sú naozaj smiešne. Asi ako východniari vs západniari, mestskí vs dedinskí, porovnávanie povolaní atď.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pochabel:

To je zase debata, "paščekári" vs sedláci. 🤣 (ob…
@pochabel takto narazal som na to, ze aj tie plodiny a zvierata (myslim vacsie farmy a chovy) sa nechovaju na zamkovej dlazbe pred domom ale je to v principe to iste co domaci chov (teraz nemyslim kvalitou atd ale starostlivost o zvierata bez toho aby som riesil technologicku uroven) a ked si hrdina mysli, ze je lepsie mat takyto velkochov ako nejake slepicky doma na zahrade, nech sa prestahuje do Majcichova napriklad, aby pochopil. O kkvalitativnych parametroch doma odchovaneho oproti velko/rychlochovu ani nemoze byt rec presne ako pises 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
Profilova fotka
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade uz to pochop keby nebolo polnohospodarstva, nemal by si co zrat. 55 rocny chlap a tak mentalne obmedzeny ze to sa besne nevidi. Ked ti vadi trochu dedinskej vone, naco sa na dedinu tahas. Ak si myslis ze polnohospodarstvo je bez aromy, prestahuj sa do Majcichova, nos ta vyvedie z omylu. Hlavne ze ty pri dome pestujes paradajky a papriky co si ich nekupis v markete tiez.
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sladkasue:

ahoj, precitala som diskusiu a nic som sa nedozve…
@sladkasue super odpoveď 👍
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade si predstav ze zvierata boli na dedine od nepamati. To ze si ty zil na dedine kde sa ludia museli hrat na mestskych ludi a pozerat na tych co nieco chovaju zvrchu (nic si z toho nerob, sam som vyrastal na takej dedine) neznamena ze budes urcovat co na dedinu patri. Si predstav ze su dediny kde je aj dnes normalne chovat kravu napriklad. A to je ze dedina, ktora by svojou vybavenostou a poctom obyvatelov mohla byt mestom. Ak niekto hlada sterilne ticho tak nepatri na dedinu ale na samotu. Napriklad tu susedia chovaju tiez sliepky a to su ze mlada rodina a ja im to kvitujem. Taky zivot da detom 1000x viac ako dvor so sterilnym travnikom a zamkovkou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade "ty si sa vyskytol na hnoji ,kde asi aj žerieš spolu s prasaťami 😁" No vidím že píšeš o sebe, to je v poriadku,od takého inteligenta si nechám povedať.... Ja byť Tvojim susedom, tak vymením chov kačíc, sliepok za hovädzí dobytok a zopár prasiatok len a len kvôli Tebe a hnoj by som dal 3m od Tvojho plota aby si sa nemohol sťažovať že je blízko...Ale som rád, že vieš ako sa potraviny dostávajú na stôl.... Asi si chýbal na hodinách, lebo si mal soplík...S týmto ja debatu s Tebou končím, pretože vidím že sme narazili na trola....Veľa šťastia s Tvojím susedom a držím mu palce...
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom. @edassade ked nechces hluk vyber si samotu. Na dedine su stale bezne rozne hospodarske zvierata (niektore viac niektore menej), psy, stavebny a pracovny ruch (flexy vrtacky pily cirkularky malotraktory traktory atd), aromy od kompostu a hnoja, ruch od polnohospodarskych strojov druzstiev od jari do jesene od skoreho rana do neskoreho vecera...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?