Ahojte priatelia, zasa a znova potrebujem radu. Prosim Vas cim mam vyplnit tuto dieru, ktora vznikla medzi pomurnicou a krytinou ?
Hladal som ukrutne dlho, ale moje FIND TO experience su na bode mrazu. Rozmyslal som z vonku dat 5-10cm styrodur, ale prisli mi to moc drahe.
Druha moznost co ma napadla tak prilepit tvarnice, ale tie su na vysku len 25cm, diera tam je skoro 30cm. Viem, ze tam caso pojde z vonku zaeplenie (16cm) ale do toho casu ubehne este vela vody. Veka vdaka
@mato666222 Netreba z toho robiť žiadnu vedu. Jednoducho to zakry z eps. Hrubku daj podla toho ako ďaleko je pomurnica od okraja. Kup si len tanieriky na eps a priskrutkuj to k pomurnici. Nič ti nevytlači, lebo ta pena expanduje len do jednej strany. Vždy proti smeru nastreku. Pridam ti foto pre inšpiraciu.
@ruren ok ale to mas volny nastrek, ja hovorim o nastreku do sablony... pozri si moju fotku vyssie v diskusii... to nieje orezane, to je striekane voci forme, ktoru drzali traja chlapi aby to bolo rovne...
@ruren Mimochodom, na fotke je dost otrasny volny nastrek.. zajtra na stavbe ak nezabudnem spravim foto, ako spravili na volno u mna, budes asi trosku sklamany...
@kejsix Ono to len tak vyzera. Pod tym su vence na priečkach medzi tech. miestnosťou, kupelkou a ešte medzi nimi je WC a ta pena kopiruje podklad. Ale nemam sa načo sťažovať. Platil som za 25 cm a väčšinou je tam 30 cm.