Viete mi prosím poradiť pre ktorú krytinu sa mame rozhodnuť????

TONDACH-Samba 11 glazurova čierna alebo MEDITERAN-Danubia evo carbon ???? Ďakujem za radi.
Odpovedať
Ahoj, mame uz rok mediteran danubia evo carbon, rozhodovali sme sa medzi bramacom a mediteranom, zatial nelutujeme, paci sa nam aj vizualne.
Odpovedať
My mame Tondach ciernu lesklu a ties nelutujem je pekna na streche a je aj laksia ako ta betonova a na nej sti po rokoch spravi mach na nej ale na lesklej nie.Vsetok prach ti dast zmyje.ale rozhodnutie je len na tebe.A je aj draksia ako ta betonova.
Odpovedať
@petka456 Napisem offtopic. Nie som ziadny ucitel, ale pise sa: tieZ, laHsia, daZd, draHsia alebo variácia s diakritikou tiež, lahšia, dážď, drahšia Prepacte, ale dnes som nieco taketo cital uz 3x a neda mi to. Trochu udrzujme kulturu pravopisu, aby sa to aj dobre citalo. Dakujem. ;-)
Odpovedať
@6stevo6 Ucel splnia obe. Zivotnost u obidvoch bude dostatocna. Palena je narocnejsia na montaz - potreba presneho latovania a je drahsia. Ak by som to cenovo porovnal betonova s pokryvacom sa asi rovna palenej bez pokryvaca :)
Odpovedať
Ďakujem vám veľmi pekne za radi :D
Odpovedať
@petka456 prepacte, ale doporucujem vam nesirit konspiracie a radsej investovat do vzdelania, alebo kalkulacky. Vaha tej vasej palenej skridly je v podstate identicka, ako vaha tej betonovej, treba pocitat nie kus, ale vahu /m2. Ak standardne projektant pocita zatazenie strechy cca 180kg/m2, tak rozdiel vahy krytiny 2kg/m2 je absolutne nepodstatny, je to vsak casty falosny argument predajcov palenej krytiny fungujuci na priemerneho kupujuceho.
Odpovedať
@stowasser Prepac ty asi pracujes v stavebnictve tak sa tomu viac vznas.Ja som napisala len svoj nazor a aku mam ja kritinu. :-)
Odpovedať
@petka456 mne bolo len luto, ze sa zase siria dalej nejake famy, ktore sa daju overit za 30sekund. Tu je to ok, ale comu su slovaci schopni verit na internete sa vymyka zdravemu rozumu. Cim viac novych technologii, o to viac su ludia pohodlni hladat zdroj informacii, potom tu maju raj taki blazni ako Rostas, Kuffa, Blaha a spol..
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za radi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?