Sťažnosť na postup katastrálneho úradu

Ahojte. Hladam dnes na nete kde by som sa mohol stazovat na postup katastralneho uradu v Banskej Bystrici .Pripadne to posuniem pravnikovy aby to dal na sud .Uz ma nebavi sa dohadovat so zenuskami a cisto ucelne mi poslali den pred mesacnou lehotou dopis ,ze nemam v poriadku zmluvu ktoru pred tym od danej obce akceptovali 20 ludom par dni doslova predomnou.Tym padom mi zastavili dalsie navrhy na vklad a cele to vlastne pozastavili o dalsich 30dni.Uz neviem fakt ake paky su na nich mozne .
Odpovedať
Toto iste vytaca aj mna... Akoby sa nedalo zriadit cloveka, ktory to aspon zbezne este pred podanim skontroluje a vyjadri sa, ci tam nie su zasadne chyby... Ja som tak isto podaval uz niekolko krat rozne veci na katastri a jeden krat to preslo a druhy krat to iste nie... Dokonca ako vravis, dvaja ludia sme podavali to iste mne to nepreslo a susedovi ano... A viem, ze to bolo rovnake, lebo obe zmluvy som vypracoval ja... A s tymi 30 a 60 dnami nech sa volakde strcia... Keby som si ja daval v mojej praci 30 dni alebo 60 dni oddychovy cas, neviem kde by som zasiel... A vzdy s pravdepodobnostou rovnajucou sa istote, to pride par dni pred uplynutim lehoty... Nech sa paci, zober si dovolenku, chod na kataster, preciarkni jedno pismeno oprav ho na spravne a podpis... A raz sa mi stalo, ze to dokonca nepreslo aj dvakrat... Neuveritelne...
Odpovedať
Ja som nazvala katastrálny urad katastrofa :-D totiž každé jedno konanie nám prerušili minimálne 2 krat, dokonca aj návrh na vklad záložneho práva, čiže kvoli tomu sa nám natiahlo yvbavovanie hypoteky o 3 mesiace ]-(
Odpovedať
ked mame v parlamente cirkus, nikto sa nemoze divit, ze ho ma statna ci verejna sprava :-( ako sa vravi,ryba smrdi od hlavy.
Odpovedať
Tak uspesne som vo stvrtok opravil ich neuveritelne zavaznu chybu v zmluve pricom som musel zburcovat vsetkych na obecnom urade z kade zmluva sla .Zasa mi tetuska pri okienku povedala ,ze budeme vas informovat postou .Kurnik maju tak 3 telefony a nevedia zavolat ??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?