Ako dlho trvá vydanie stavebného povolenia?

Dobrý deň.Chcem sa opýtať koľko vám trvalo kým vám dali stavebné povolenie.Na konci apríla sme ho podali a dňa 17.5 nám došiel papier o začati zlúčeneho územného konania so stavebným konaním ze susedia majú vyjadriť svoje námietky a od vtedy preslo 21 prac. Dní a zatiaľ nič iné nám nedošlo tak asi koľko približne budeme ešte čakať. Ďakujem
Odpovedať
@daniela224 Dobrý deň, nemáte nejaký vzor žiadosti o zlúčené stavebné a územné konanie? Neviem sa ničoho dopátrať a ochvíľu nás to čaká. Ďakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela224 neviem či nemajú až 60 dní na vyjadrenie a teraz ako bolo korona, tak všetky úrady majú toho veľa tak ktovie či to aj dlhšie nebude. Treba sa ale možno informovať na príslušnom stavebnom úrade.
Odpovedať
@daniela224 toto Vám pomôže: https://www.modrastrecha.sk/forum/sta... @somecheck pozrite si stránky obcí/stavebných úradov, určite nájdete nejaké vzory priamo tam.
Odpovedať
@somecheck Tu máš vzor: https://www.vysokaprimorave.sk/tlaciv...
Odpovedať
@daniela224 Reálne stavebné povolenia trvajú od 2 do 6 mesiacov. Takže nemaj zbytočné očakávania, že v júli začnete stavať. Budeš rada, ak tento rok začnete.
Odpovedať
Nám získanie stavebného povolenia trvalo ani nie 3 mesiace. Treba mať ale všetko pripravené. Ak sa necháte niečim zaskočiť, môže to proces skomplikovať a predĺžiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?