Odpoveď na príspevok od kejsix:
Miele je v inom vesmíre oproti ostatným. Otázne j… @kejsix "Miele je v inom vesmíre oproti ostatným. Otázne je, či zaplatiť toľko za to, že sa pripravíte o potešenie z nových vecí." Presne si to napísal, ak Ti na MIÉLE odíde čokoľvek NEMÁŠ žiadnu náhradu, pretože všetko si robí MIÉLE pre svoje výrobky.. Bežné ložisko napr. do bubna kúpiš v obchode, do tejto značky nie, pošlú Ti to ale keď Ti to príde zaplatiť tak pár krát oči prevrátia majitelia spomínaných spotrebičov.. UŽ dnes sa robia výroby na 5-7 rokov max. Dať za MIÉLE napr.práčka cca 2000€ nie som ochotný... Kúpim kúpim radšej turecký šmejd Beko každé 2roky po záruke..Odpoveď na príspevok od rosio:
Ja mam skoro vsetky spotrebice miele a velka spo… @rosio Počkaj na najbližšiu poruchu na MIÉLE a potom budeš vedieť viac..Koľko majú rokov??Odpoveď na príspevok od 13barbora:
Ahojte, budúci rok zariaďujeme nový dom zaujíma m… @13barbora ja som kúpil repasovanú priemyselnú práčku Primus na 7kg, môže ísť 24/7, dá sa napojiť na externú teplú vodu (napr.tepelné čerpadlo), pranie sa nedá porovnať s klasickou práčkou. po kompletnej repasi stála cca 800e. ešte uvažujem s priemyselnou sušičkou. Ak nato máte, kúpte Miele, keby ste brali toho viacej, dá sa urobiť objemová zľava. A to sa dostanete na cenu klasického spotrebiča.... ale nechcem tu o tom písať....Odpoveď na príspevok od 13barbora:
Ahojte, budúci rok zariaďujeme nový dom zaujíma m… @13barbora máme druhú práčku aeg a má 16 rokov, ide stále....takisto umývačka, mraznička. Ináč urobil by som si výlet do nemecka, tak je iná kvalita ako pre nás....alebo objednajte z kauflandu, oni posielajú priamo z nemecka...Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio Počkaj na najbližšiu poruchu na MIÉLE a po… @technik007 5 rokov a uplne v pohode,umyvacka ide 2x denne.Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio Počkaj na najbližšiu poruchu na MIÉLE a po… @technik007 a spotrebice mi boli dovezene priamo z NemeckaOdpoveď na príspevok od standa1981:
@13barbora máme druhú práčku aeg a má 16 rokov, i… @standa1981 musíš mať šťastie aby si vybral len to najlepšie, môžeš mať akúkoľvek najlepšiu značku no čo ti je toplatné ak natrafíš práve na tých pár promile vadnýchOdpoveď na príspevok od kejsix:
Miele je v inom vesmíre oproti ostatným. Otázne j… @kejsix "potesenie z novych veci" pri pracke alebo chladnicke? Chapem pri topankach alebo svetriku (aj to nie vzdy), ale pracka, chladnicka? Asi zijem v inom vesmire, lebo pre mna su to len veci co si maju spravit svoju robotu, nie tesit ma svojou pritomnostou...Odpoveď na príspevok od zita19:
@kejsix "potesenie z novych veci" pri pracke aleb… @zita19 Kazdemu, co jeho jest... pouzivaj, co chces. Vsetko prechadza vyvojom, ale stale si mozes kupit chladnicku, co treba pravidelne rucne odmrazovat. Vyber si, co chces. Ale ak ma niekto rad funkciami nabite moderne spotrebice, preco by si ich nemal kupit? Lebo zite staci, ze chladnicka chladi? Opak je pravdou, kazdeho tesi nieco ine a peniaze treba tocit.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@zita19 Kazdemu, co jeho jest... pouzivaj, co chc… @kejsix stupila som ti na otlak ci co? Len som sa tak zamyslela...Odpoveď na príspevok od zita19:
@kejsix stupila som ti na otlak ci co? Len som sa… @zita19 Vobec nie. Zopakujem do tretice pre tych v zadnej rade: Kup si, co chces :)Odpoveď na príspevok od zita19:
@kejsix "potesenie z novych veci" pri pracke aleb… @zita19 s prackou a susickou som v kontakte len ked okolo nich vysavam, ale maju take velke ovladacie koliesko, co sa toci donekonecna a neskutocne priemne a hladko prechadza medzi "akobyaretovanymi" polohami (rapkacovy princip), toci sa nimi tak priemne, ze kym boli nove, musel som si nimi vzdy potocit, ked som bol v pracovni (teraz uz len obcas). To je radost z novej pracky pre mna 😉Odpoveď na príspevok od rosio:
@technik007 a spotrebice mi boli dovezene priamo … @rosio Tak potom čakaj že Ti aj ND v prípade potreby dovezú z D a nebude to hneď a lacné.... Napr. známa značka z Ita Ti dodajú ND cca 1mesiac... No, ale to vieš, iste lepšie ako ja...Máš to a si spokojná a to je hlavné...Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio Tak potom čakaj že Ti aj ND v prípade potr… @technik007 Kto má na opicu, zväčša má aj na banány. A ešte stále sa dá uhrať prevažná časť z poistky, ak je. Zas by som tie opravy tak nedramatizoval. Síce sú drahšie, ale to je proporcionálne cca s cenou spotrebiča. A vyskytujú sa štatisticky násobne menej, ako pri iných inych značkách.Odpoveď na príspevok od minoo:
@zita19 s prackou a susickou som v kontakte len k… @minoo takze tebe by stacilo len to koliesko k stastiu, nemusel si kupova celu pracku :-D No kazdy sme nejaky. Pre mna je pri pracke dolezie ako dobre a ako rychlo vyprerie, nie ako prijemne sa pretaca koliesko programatora, dokonca ani pocet programov nie je dolezity, dolezite je aby mala tie co ja potrebujem a povedzme si pravdu, po prvotnom nadseni z noveho kamarata sa pri pracke aj tak budu pouzivat tak max 4 programy. Aj s prackou aj s umyvackou sa mozem vykecavat cez mobil, chudence este si so mnu nepokecali. (lked uz sme pri kolieskach, na nasej pracke sa tiez velmi prijemne pretaca, len je to az take prijeBne, ze musim davat sakra pozor na aku polohu ho natocim, zlaty rapkac na tej predchadajucej)Odpoveď na príspevok od zita19:
@minoo takze tebe by stacilo len to koliesko k st… @zita19 ale to uz by som nemal potesenie z novej pracky, ale len z noveho kolieska. Ale nevrav, ze ked ti pristala doma nova pracka, ze si sa na nu nekukala prvych par dni s usmevom aka je pekna... Len si jej hodila pradlo, zaplesla dvierka, zrukla "per ty potesenie neprinasajuci stroj" a isla prec... Bez pohladu na novy pekny display a s jemnym skoro nepocutelnym sumom otacajuci sa bubon... Tiez si sa ani neusmiala, ked si prvykrat pocula melodiu, ze ma hotovo...Odpoveď na príspevok od minoo:
@zita19 ale to uz by som nemal potesenie z novej … @minoo nie, neobezrala som ju aka je pekna. Pekna masina je (bol) Albatros L-39, tam sa moje oko pokochalo. Alebo ked som videla v CKD Smichov klukovku do motora pre lokomotivu. To moje strojarske srdiecko zajasalo, ze toto je fakt majsterstuck. Ale pracka, umyvacka, vysavac? Masina, ktora mi ma ulahcit robotu, esteticky vyraz je podruzny. Obzerat ako sa kruti bubon som chodila este tak pred 45 rokmi moju Tatramat 500, to bolo nieco nove, uzasne a dovtedy nevidane. Odvtedy obdivoval krutenie bubna len nas pes, ked sme mu prali plysaky. Teda ani neobdivoval, on pri tej pracke plakal, ze co sme mu s nimi spravili :-D A ani, ked zaspieva hotovo tak sa neusmievam ako leco, vypnem, tvorim, vyberiem pradlo a povesiam ho. Ja krasu zivota hladam inde ako v dispay pracky, dolezity je pre mna cas do konca, ten obcas skontrolujem aby som vedela rozvrhnut inu robotu.Odpoveď na príspevok od minoo:
@zita19 ale to uz by som nemal potesenie z novej … @minoo ty robis v reklame? 😂Odpoveď na príspevok od wivik:
@minoo ty robis v reklame? 😂 @wivik preco mas ten pocit?Odpoveď na príspevok od zita19:
@wivik preco mas ten pocit? @zita19 tak pekne, kvetnato to opisal, ze by som sa asi aj zacala tesit 😄Odpoveď na príspevok od wivik:
@zita19 tak pekne, kvetnato to opisal, ze by som … @wivik a to si este necitala ako kvetnato by som ja opisala elypsoidne ozubene koleso z Halldenovych noznic alebo piest naftoveho motora pre zaoceanske lode :-D Kazdeho nadchne ina blbosticka, niekoho aj No Frost chladnickaOdpoveď na príspevok od rosio:
Ja mam skoro vsetky spotrebice miele a velka spo… @rosio V com nevyhovuje AEG pracka? dakujemOdpoveď na príspevok od kejsix:
@rosio V com nevyhovuje AEG pracka? dakujem @kejsix no jednoducho nevyperie poriadne a zostava v nej voda,uz vselico som skusala a nic nepomaha a o zapachu ani nehovorim,pritom pouzivam kapsule,teraz sme konecne kupili miele a zatial som spokojna,aeg isla na byt najomnickam a to ju mame iba 2 roky.